sad mi izgleda normalno da je 4S a ne 5. iphone 4Steve!
mozda slucajno, mozda namjerno, mozda sudbina!
Sad mali žuti Kinezi paničare što su napravili toliko case-ova, a bit ce preveliki.. :D
Josip R. said: Both GSM and CDMA ljepo ali u HR to nikome ne treba, fail!
LOL.
Ma Josipa treba ignorirat.
Komentar s Twittera: "S" stands for "Still selling this one"...
:D
Kod nas se neće zvati Siri, nego Sara ili Seve :D : D
4S hahahahahahah
Ipak 4S, nekako sam se nadao da ce to biti 5-ica..
pa da. i ovo su stari ipodi...
Ja sam očekivao bar veci ekran, jedino zbog toga bi si uzeo novi, al sad vidim da necu..
LoL ovo je novi stari iPhone :D
a one more thing? ima li nade da one more thing bude iphone 5?
sta je bilo sa onim silnim case designima???
ma sad ce 5ica! ;)
Josip R. said: Both GSM and CDMA ljepo ali u HR to nikome ne treba, fail!
po cemu je to FAIL ????
nije glupo :D ajde da vidimo bas :D
Marco78zg said: Koja ŠESTICA Pejo????
Hehe, joj da, sada će to biti petica, jer je ovo 4s :D sorry, my bad. Onda na petici... ;))
O-o ako to zaista radi tako dobro ko na demou....
A mi Hrvati naravno necemo imati puno koristi od Siri-a, sumnjam da ce nam pronalazit restorane i slično.. A opet malo je glupo u tramvaju rec mobitelu, nadji mi pizzeriu na Maksimiru.. :)
Ali ako možeš reći kalendaru da nešto upiše bez da prtljaš po tipkovnici... mmmmm.. :))
Ovo Siri - Imam sličnu stvar na svom Galaxy Ace modelu. Ako mu na engleski izdiktiraš poruku, lijepo ti je upiše i samo stisneš send.
Što je najbolje ima nekoliko jezika, pa poruke i mailove šaljem i na talijanski i na engleski.
Stvar radi iznenađujuče dobro.
Samo sam ovo čekao, još jedna rasprava u kojoj je @Josip R. spomenio Star Trek..
juka28 said: Samo sam ovo čekao, još jedna rasprava u kojoj je @Josip R. spomenio Star Trek..
buahahahahaha :D
Joooj sad im se i raspao sajt. Pa nisu MacKorisnik da si tako nešto dopuštaju.
po meni je isto ovo FAIL. Koje su to gluposti sa 3gs i 4s. mobitel isto izgleda. I sada da fa netko punu cijenu placa to je cista glupost. Ok ako je za 1 kn. To je meni isto da izade novi auto izvana isti a unutra samo drugi motor.
Prezadovoljan, sve je ispalo bas kako sam ocekivao (a i napisao tamo negdje 28.09.) :)
Nisam ocekivao peticu, nego nabrijanu cetvorku, koju i onako zbog ugovora preskacem.
Cetvorka je presavrsen uredjaj da bi ga se samo tako ostavilo. Kako dizajnom tako i hardwareom.
Jedva cekam iOS 5.
kovacevic031 said: Prezadovoljan, sve je ispalo bas kako sam ocekivao (a i napisao tamo negdje 28.09.)
Nisam ocekivao peticu, nego nabrijanu cetvorku, koju i onako zbog ugovora preskacem.
Cetvorka je presavrsen uredjaj da bi ga se samo tako ostavilo. Kako dizajnom tako i hardwareom.
Jedva cekam iOS 5.
Ja isto.
fazer said: kak ce petica izgledati...
Sada već znamo kako će petica izgledati. Biti će u obliku "suze", sve one maskice koje smo vidjeli su za peticu. Već sada se zna kako će ona izgledati i već rade na njoj, zato i jesu izašle tolike maskice i toliko rumorsa.
Na četvorki s nisu imali što puno raditi, jer je izvana isti, pa su se koncentrirali na peticu i već počeli raditi na njoj.
Zato je ljude zbunjivalo i zato su ljudi pričali o dva telefona, jer je Apple radio na iPhone 4s i na iPhone 5. No jedino što nismo pogodili je da će izaći dva modela, nego je izašao samo jedan, a taj drugi će izbaciti sljedeće godine. (moje mišljenje i u jednu ruku predviđanje za sljedeću godinu, tj. peticu).
Vidim da po oglasniku neki već traže četvorku za 2000kn lol malo su si zabrijali još 4S nije došao na naše tržište stoga četvorka i dalje ima vrijednost barem 3000kn!
Ja bi siri na rvackom
Nisam citao cijeli post pa ne znam dali je neko vec spomenuo... uglavnom, neko ko je na 3gs-u bi trebao biti lud da uzme 4S ako u ponudi vec ima iPhone 4 koji ce biti u pola cijene, a da ne govorim o ljudima koji vec imaju 4-ku...
Ja od treceg mjeseca cekam novi iPhone i nimalo nisam razocaran, niti se smatram ludim zatonsto cu uzeti novi i bolji uredjaj.
D-a.
Važno da je Cards objavljen :)
A baš sam se pitao zašto su to stavili za prvu novost. Vrlo vird :)
jos kad bi engadget i sl. ne bi padali... :)
i dalje jedva čekam video sa strane applea
Kada bi to moglo biti online? Sutra?
A sve pada, odustao sam od gledanja. Pričekat cu bolje prezentaciju.. I tako, bude pola sata-sat nakon eventa na apple.com.
o boze... pa jel moguce da su svi IT portali pali?!?! :D
Pejo said: Kada bi to moglo biti online? Sutra?
Kad su iPad 2 predstavljali bio je sat vremena nakon eventa..
Hm Find my Friends opet uhode ljude ...
Ajmo više novi iPhone da vidimo...
meni ne pada. sve radi super. Samo fali video i sound :D
sada je govor o iPodu. Još čekamo iPhone :D
dva iPod updata.
izgleda da stari iPod ide u povijest!
Šteta, meni je shuffle je od boljih iPod-ova. Zato što radi baš oni sto mi treba. Besmisleno mi je kupovati iTouch kad imam iPhone..
Ljepo iPod touch sad i u bijeloj boji.