Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6491)

• nikolamujdzic
  • ikikuinthenutz
  • adriaguide
  • zhirafica
  • JagicNikola
  • Rusty
  • ante08
  • soic
  • Predator971
  • Jimi Hendrix
  • LogitechExpert
  • mmike
  • jigMsaw
  • Beast
  • HaBo
  • neo123
  • struja
  • independent
  • otkup mobitela
  • TCvetkovic

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Mackorisnik kava: Apple meet iStra #1
  • Evo, dugo sam govorio o ovome, jednom smo se skoro i dogovorili, no eto, ništa od toga nije bilo, pa bi organizirao prvo okupljanje Apple ljubitelja u iStri, i to ne samo nas koji smo u tu, u Istri, nego cijele hrvatske, ali je okupljanje u Istri.

Apple meet iStra #1, bio bi prvi od mnogih okupljanja zaljubljenika u Apple, u njihovu tehnologiju i okupljanje svih koji imaju veze sa Appleo, pa čak i onih koji nemaju pojma i koji nisu Apple zaljubljenici aka fanovi, već samo imaju gomilu pitanja o svom iPhoneu, Macu, iPadu ili nekom trećem Apple proizvodu, pa žele od iskusnijih dobiti savjet ili možda čuti koju "pametnu" od istih.

Event bi se trebao održati 15.10.2011, znaći subota od 12:00h pa do koliko god se neome bude ostajalo, a donošenje svojih Apple proizvoda je obavezno, kao i dobra volja i puno tema za razgovor.

Za sada još nisam smislio gdje bi išli, no glavni adut mi je Rovinj, pošto je nekako na sredini i svi vole Rovinj, a u igri su i Motovun, jer je prekrasan, Grožnjam jer je grad umjetnika i zanimljivo odredište za ovakve evente, te Hum kao najmanji grad na svijetu.

No pitanje je u dali će u Grožnjanu kao i u Humu biti dovoljno mjesta jer očekujem veliki odaziv, a i veliku važnost u svem tome igra dali ćemo zaista samo piti, ili želite da potražim nekakv dobar i povoljan istarski restoran, gdje možemo i jesti te gdje Vi možete probati neke istarske delicije. Naravno, MacKorisnik druženje i razgovor o Apple-u je u prvom planu.

Od gradova dolaze u obzir i Pula (veliki grad i svi znaju Pulu), kao i Umag, jer sam ja iz Umaga i znam ljude, pa mogu dobiti kafić, restoran, salu ili nešto drugo na cjelodnevno korištenje.

Molim Vas sve koji ste zainteresirani, da se javite ovdje, kako bismo napravili popis članova koji bi mogli doći, te da mi kažete dali ste samo za cugu, ili cuga i hrana, te gdje biste htjeli ići.

Onaj grad koji bude imao najviše glasova, tamo ćemo se naći.

Možete se javiti i na PM. E da, recite mi još, dali da pišem ovdje Nickove tko će doći ili bi rađe da ne pišemo, da bude anonima, pa tko dođe-dođe? Mislim, osobno mi je glupo da budemo anonima, jer ionako ćemo tamo kada se vidimo skužiti tko je tko. :D

Od članova tko će doći i tko bi mogao doći 15.10.2011 Mackorisnik kavu: Apple meet iStra #1 - 2011 su:

1.) Pejo (nije za hranu, samo za cugu)

Gradovi u koje bi mogli ići su (glasajte za onaj koji bi vi htjeli da bude event):

1.) Rovinj (1)

2.) Motovun (0)

3.) Grožnjan (0)

4.) Hum (0)

5.) Pula (0)

6.) Umag (0)

(u zagradama su glasovi, onaj grad koji do 13.10.2011 bude ima najviše glasova, tamo ćemo se naći).

Post edited by Pejo at 2011-10-04 15:16:44
  • 2 Komentara sorted by
  • Ako bude Pula možda vam se pridružim nakratko, za sve drugo nemam vremena. A što je najgore ni za dulje druženje :(((.

Admin
  • volio bi prisustvovati ali 15og necu moci! mozda se nesto promijeni, ali ne mogu garantirati pa necu ni glasati!