Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6491)

• bojan.c
  • Graba
  • SinkeSS
  • judgedredd
  • leanabelle
  • siiNke
  • monty_pirate
  • HaBo
  • LordShigi
  • patrikp
  • MBSxDesign
  • Montana
  • aida1956
  • Braacic
  • kiFla
  • Wikiboo
  • stanjkof
  • LC120black
  • catus69
  • nixa

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Steve Jobs 1955 - 2011
  • Sa žalošću vam prenosim vjest da je Steve Jobs preminuo. Da se ne radi o još jednoj neslanoj šali možete se uvjerit sami na stranici Apple. Moram izrazit svoje duboko žaljenje jer sam kroz zadnjih par godina stekao poštovanje prema njemu i njegovom radu. Nadam se da će njegov rad ostat inspiracija drugima te da će Apple imati svjetlu budućnost. Kao što su naveli na Apple-ovoj stranici svijet je stvarno izgubiuo jednu čudesnog i dobrog čovjeka. Počivao u miru.

image image

Post edited by Josip R. at 2011-10-05 20:41:53
    iPhone 4, iPad 2
    (4) PC Win7, (1) virtual WinXP
  • 21 Komentara sorted by
  • Pejo said: Definitivno najjači dio mi je kraj: "Steve Jobs je juče vratio jabuku u raj"

slazem se. ja sam imao istu situaciju..legnem u krevet, vidim link na fejsu od frenda s govorom s stanforda, u opisu linka pise "steve, hvala ti na inspiraciji"..sidjem nize, vidim R.I.P. steve jobs..pogledam apple.com i uvjerim se. mozda je cudno, mozda smo ludi, al majke mi, ja sam fakat tuzan radi covjeka. nece skoro biti takvih. karizma, energija, sposobnost - nesto nevjerojatno. strahovito motivirajuca figura taj steve jobs.

Jedan potpis.
  • Pisano kao parodija, ali istinito... Om Malik je nešto slično napisao u svojem osvrtu:

"Today, we are living in a world that’s about taking short-term decisions: CEOs who pray to at the altar of the devil called quarterly earnings, companies that react to rivals, politicians who are only worried about the coming election cycle and leaders who are in for the near-term gain.

And then there are Steve and Apple: a leader and a company not afraid to take the long view, patiently building the way to the future envisioned for the company. Not afraid to invent the future and to be wrong. And almost always willing to do one small thing — cannibalize itself."

http://gigaom.com/2011/08/24/steve-jobs-the-sound-of-silence/

Mene je osobno smrt Stevea prilično osobno pogodila, nebrojeno puta su mi govori i način razmišljanja Stevea koje sam upijao iz videa s raznih keynotea, D konferencija, sa Stanforda itd. bili inspiracija i motivacija. I nastavit će biti.

Post edited by soic at 2011-10-07 09:10:23
    Thanked by 1Hampy
  • “For something this complicated, it’s really hard to design products by focus groups. A lot of times, people don’t know what they want until you show it to them.”

RIP Steve Jobs

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • R.I.P.

Ipad 2 16 GB Wi-fi + 3G
    Iphone 4s 16gb
  • R.I.P.

iPhone 4, MBP 13'', iMac 27'' i7, iPad 2 WiFi 32GB white
  • ‎"Remembering that you are going to die is the best way I know to avoid the trap of thinking you have something to lose. You are already naked. There is no reason not to follow your heart."

R.I.P. kralju! nedostajat ces nam!

• Rest In Peace

Post edited by Edge at 2011-10-06 03:00:33
    www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • Nisam mogao vjerovat kad sam ovo vidio jutros... Dragi Steve, promijenio si moje vidjenje kompjutera, a i mnogim drugim ljudima.. Ne vjerujem da ce se ikad vise rodit ovakav covjek... Samo me brine Apple sada, hoce li krenut nizbrdo sa ovim dogadjajem..

MacBook Pro 15'' 2.4, iPhone 4 16GB
  • R.I.P. Steve.

Hvala na Svemu što si nam poklonio. Always in our hearts..

• Sok i nevjerica. R.I.P. Entuzijast, genijalac, inovator. Nevjerojatna karma. E, hebem ti.

Jedan potpis.
  • E jebiga, šteta...

• Steve Jobs je bio jedan od onih rijetkih kojio imaju viziju i zive ispred svog vremena treba ce dosta vremena da se pojavi neko takav i zbog toga mi je zao,njegovim odlaskom cjelo covjecanstvo je na gubitku. Pocivaj u miru Steve!!

Macbook pro+iPhone3G i HP probook 4535s
  • Hvala na svemu i počivaj u miru!

Za sve one koji nisu imali priliku, pogledajte prvo iPhone predstavljanje javnosti od kojeg je krenula još jedna Apple revolucija http://goo.gl/PN4FS Prezentaciju je naravno vodio Steve Jobs, jedan od najvećih vizionara našeg vremena.

• Kako tužan dan. Zauvijek u srcima.

 Mac Mini with Lion,  iPhone 4
  • Napisano, onako od srca...

http://www.izine.me/2011/10/sasvim-licno-steve-jobs-je-bio-moj-deda-mraz/

• ‎3 Apples changed the world: one that Eve ate, one that fell on Newton's head & one that Steve built.

MacBook Pro 13,3''
    iPad 2 32GB WIFI White
    iPhone 4S 16GB Black
  • evo jos jedan srcani tekst mog kolege i prijatelja.

http://www.zimo.co/2011/10/06/steve-jobs-promijenio-mi-je-zivot-i-nisam-jedini/

Jedan potpis.
  • r.i.p. Steve...

• Sinoć idem leć taman u to vrijeme.. i bezveze bacim još oko na iPhone i vidio vijest.. tek stavili.. nisam vjerovao u prvi mah, a u drugom trenutku tužan..

Koji je čovjek bio genijalac teško je i opisati.. počivao u miru

• pex said: Napisano, onako od srca...

http://www.izine.me/2011/10/sasvim-licno-steve-jobs-je-bio-moj-deda-mraz/

Definitivno najjači dio mi je kraj: "Steve Jobs je juče vratio jabuku u raj"