Naravno, cijene opet veće nego u US...
http://www.izine.me/2011/10/evropske-cijene-iphone-4s-nezakljucanih-sim-free-modela/
to je i očekivano bilo...
jel se u US moze kupiti otkljucani u slobodnoj prodaji?
pa mislim da bi (ako vec nije) trebalo biti moguce za koji tjedan, posto su nedavno cetvorke stavili u tu opciju..ak se ne varam, cijena je bila 600$ za 16 GB?
EDIT: u tabeli su cijene za 4S za USA..prodaja pocinje tek u 11. mjesecu, pocetna cijena je 650$ za 16GB
skoro 200 eura jeftinije nego kod nas...
Ja cekam 14.10 da idem po njega ovdje u njemackoj model 64 gb 849 eura. njega cu i kupiti. i mora biti bijeli :-)
Phantom_Lord said: . skoro 200 eura jeftinije nego kod nas...
A koja je cijena kod nas za 4S? nisam ga uopće vidio još u ponudi...
4700 je iPhone 4 16GB u t-comu otkljucan. Cijene apple uredjaja mogu ici samo dolje, a ne gore :)
Phantom_Lord said: 4700 je iPhone 4 16GB u t-comu otkljucan.
Od kad to? 4698 je cijena Simpa paketa u kojem je uredaj zakljucan.
ficho said: Od kad to? 4698 je cijena Simpa paketa u kojem je uredaj zakljucan.
Al mislim da onda imas pravo trazit da ti ga otkljucaju.
Znam da na ugovor (bar teoretski) imas pravo da ti ga otkljucaju nakon isteka ugovorne obveze. Sa Simpom nisam upoznat da je to moguce, ali svakako bi bilo lijepo da je istina. Imas mozda neki izvor tog podatka? :)
@ficho - kupio sam 2 otkljucana iphona u t-comu u zadnjih mj dana. jedan je bio 4700 (16) i jedan 5500 (32). oba su otključana u roku od 10min. kupljeni za keš
čak ti ne treba njihov sim za aktivaciju mobitela, vec mozes npr sa karticom od vip-a aktivirati :)
@Phantom_Lord to je super informacija, trebao bi napraviti topic o tome ili cak napisati neki clanak za site. 4700 kn je nepunih 400 kn vise nego u UK i po trenutnom tecaju cak nekoliko kn manje nego u IT.