Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6491)

• jedan.tamo
  • mex2
  • tomasso
  • juka28
  • radikaldub
  • Riki
  • calamityemily
  • dule
  • saint
  • patrikp
  • ilovric
  • switcher7
  • Tomek585
  • Dr Beast
  • dtopal13
  • X Sync
  • dpeji
  • Ilko21
  • werfter
  • Irencica

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Baterija, problem?
  • Pozz ljudi.Imam jedan problem sa svojim Iphoneom 3gs 8gb.Nakon kupnje mobitela baterija mi je trajala do 6 dana,a sad nakon 3 mjeseca traje nekih dan i pol ako traje.Nakon cijelodnevnog punjenja iskopčam ga na večer s punjača i on je kroz noć u standbayu i potroši 40% baterije.Međutim prije novog punjenja ako resetiram sve postavke opet traje 6 dana.Znači ako ga resetiram svaki put prije punjenja onda je baterija ok.Mže neki savjet šta da radim???????

Post edited by Dottore at 2011-10-09 06:49:31
  • 16 Komentara sorted by
  • dubazg said: čovjek nema JB, napisao je to

ma laze :)

Trenutno više ne isprobavam android :)
  • Vjerovatno ne gasis aplikacije u multitaskingu.

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • Znači prije svakog punjenja moba trebao bih gasiti aplikacije u multitaskingu,ili ih gasit nakon upotrebe?Nov sam u tome tako da je svaki savjet dobrodošao.

• Ma kakvo gasenje appova "u multitaskingu"? Jedine aplikacije koje trose bateriju u pozadini su one koje nesto rade. Ako nisi ulogiran u skype, ne svira ti neki radio i nisi ostavio upaljeno pracenje u runkeeperu, aplikacije u pozadini su suspendirane, a neke ce vjerojatno bit i potpuno ugasene.

Jedino sta ti onda preostaje od nocnih zderaca baterija su jailbreak, neka uzasno losa aplikacija i losa pokrivenost 3G signalom, ako ti je uopce upaljen 3G.

• Ako preko noći izgubi 40% baterije, 99% je u pitanju jailbreak.

Nego mene nešto drugo muči. Kako ti baterija uspije izdržat 6 dana? Još nisam vidio da je nekome izdržala duže od dva dana.

• 3g mi je ugašen sve dodatne aplikacije obrisane wifi ugašen i dalje baterija preko noči pada za 40%, jedino ako ga ne resetiram onda ne.Jedino sam primjetio da u postavkama vrijeme trajanja i upotrebe su isti i ako je u standbayu jedino ako ga resetiram onda ne.Mobitel nije jailbreakan kupljen u vipu.Baterija traje ako ne surfam ... samo odgovaram na pozive i do 6 dana.

• nešto ti radi u pozadini što ždere bateriju. makni sve sumnjive aplikacije tipa viber. ako ne pomogne, restoraj iphone.

• Ako su vrijeme trajanja i upotrebe isti, onda bi značilo da neka aplikacija nastavi raditi i kad je iPhone u standby modu. Skype je nekad znao raditi takve probleme.

Možda da napraviš restore pa set as new.

• Znači na mobitelu nema nikakvih aplikacija dodatnih sve orginal,ništa skidano,instalirano znači kao kod kupnje u centru(vip).Znači napunim mob baterija traje recimo 5 dana,stavim na punjenje, baterija preko noči pada za 40% i traje dan i pol u standbayu, jedino ako ga ne resetiram prije drugog punjenja.Znači moram ga resetirati svaki puta prije punjenja da bi baterija držala.

• Napravi restore i odaberi set as new. To će ga vratit na tvorničke postavke. Ako i dalje bude problema, onda je problem u hardveru.

• Nesto od JB aplikacija bit ce, gasenje background appova ne pridonosi trajanju baterije osim ako se ne radi o aktivnim appovima tipa skype ili gps related appsima..

Trenutno više ne isprobavam android :)
  • @rak21 čovjek nema JB, napisao je to ;)

• Nije laž mobitel nije jb. orginal je sve kao kod kupnje u centru.

• To ti moze samo uzrokovat aplikacija koja se vrti u pozadini, kad resetiras mobitel sve aplikacije u pozadini se ugase i vise nista ne uzrokuje battery drain, a posto ti mobitel nije JB ne vidim tj. mislim da ni ne postoji drugi razlog osim aplikacije u pozadini da uzrokuje trosenje baterije. Programe u pozadini gasis tako da dva puta brzo kliknes Home Button dok je mobitel otkljucan, pri dnu ce ti se pokazati aplikacije koje su upaljene, gasis ih tako da malo duzis drzis prst na nekoj aplikaciji i pokazat ce ti se "-" da se ugasis,ugl. skuzit ces.

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • Hvala na savjetu,pokušat ču pa se javim.