Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

• soic Listopad 2011

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6491)

• leri
  • dkrt
  • JosipM
  • kovacevic031
  • iCroatiaa
  • Dodo
  • antevekic
  • aramic
  • Darko Kontin
  • Soffoklo
  • maxt
  • ikdes1gn
  • Jaksa
  • dule
  • this charming man
  • songoku
  • EdSe
  • th3ana
  • nora
  • siiNke

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
WD My Passport Studio
  • Planiram uskoro uzet neki prenosni hard disk za macbook pro pa me zanima jel netko ima iskustva sa ovim uređajom. Prošli model je imao i mogućnost spajanja na Thunderbolt i sad je nedavno predstavljen novi model i vidim da nema tu mogućnost već samo usb 2.0 i firewire 800. Pa me zanima jel netko ima iskustva i sa tim prošlim (srebrnim sa displayom) modelom. Ili možda neka druga preporuka za neki prenosni hard koj se može spajat na Thunderbolt ili barem na fireware 800. Osobno nemam iskustva ni sa jednim ni drugim, pa je dobro došlo i neko mišljenje, važno mi je samo da ga nemoram spajat na usb tako da mi usb portovi ostanu slobodni za druge stvari.

http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=420

• 1 Komentar sorted by
  • 99.9% da taj disk nije imao spajanje na Thunderbolt jer je dosad samo jedan disk na tržištu ima Thunderbolt, a to je LaCie Little Big Disk i skup je ko vrag.

Realno brzina Thunderbolta s običnim diskovima nije ni potrebna ni uočljiva, čak je i Firewire 800 overkill, tako da možeš slobodno uzeti bilo što s FW 800.

Šta se tiče brandova, danas je to više-manje sve isto, tehnologija mehaničkih diskova je toliko usavršena da disk bilo kojeg prozivođač može trajati 5 godina, a može i crknuti nakon 2 dana.

Biraj prema cijeni, dizajnu, portovima, kapacitetu, dodacima itd.

Također ne moraš se ograničavati na Mac specific modele, bilo koji disk se može preformatirati u HFS+.