Čekanju je najzad došao kraj! Facebook je objavio aplikaciju za iPad. Aplikacija je univerzalna, što će reći da važi za sve iOS uređaje.
http://www.izine.me/2011/10/facebook-aplikacija-za-ipad/
Aplikacija je već dostupna i na HR App Storeu.
s obzirom koliko smo je cekali nije nesto :D
yep skinuo jucer sve fino radi
za ne vjerovati, ali jos mi se nije srusila nova aplikacija! to je vec ogroman korak naprijed!
mene popodne nesto zezalo ulogiram se i onda stalno loading stoji i nece se spojiti stavili su ovo da svaki put kucas password nije lose ak je ipad otvoren doma :)
definitivno predugo smo ga cekali, ali ok je app! UI, stabilnost (da ne ureknem), a i prilicno brz mi se cini! ali znamo da su u stanju postepenim updateovima razvaliti i jednostavnu aplikaciju i uciniti je neupotrebljivom, pa strpimo se! :D
Nisam oduševljen. I dalje koristim face preko safaria.
@Pejo - malo smo skeptični :D
a cuj ista je ko i za iphone, samo veća + imas normalne notifikacije, koje inace nemas na safariju :)
ne znam zašto, nije me se dojmila. Nekako mi je na webu puno više opcija na main stranici, nekako mi ljepše izgleda nego ova app, a možda je i navika. Probao sam je i danas malo koristiti, ali nije mi sjela. Stalno sam na webu kada idem na FB.
vec izasao update! :D
Izasao i drugi update :D
izgleda da mi sa ovim zadnjim updateom konacno radi prije mi stalno loading na pocetku i nije mrdao dalje svake prijestupne je proslo
ipak ne radi samo loading i loading i tak stoji smece ima ko slicnih problema
pa jesi probao izbrisati aplikaciju pa je ponovno instalati? bio je cak tip na stranici aplikacije u appstoreu!
jesam vec 2 x pa nista ;)
skini je na itunes. obrisi sa ipada, pa sync
ok probam
Na iTelefonu mi je odlična, dok na iPadu crasha cesto.. Al u globalu puno je bolja od one stare..
ma neznam kak vama ali meni se nece spojit pa nece probao skidat na laptopu na ipadu i na iphone i uvijek ista stvar loading i tak stoji...tolko ju rade i naprave k