Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6831)

• mahniti
  • iPekica
  • toc
  • Servis
  • Montana
  • danijelp
  • kakarinac
  • tomislavc
  • glazZ
  • websinger
  • mopsy
  • Tomislav7
  • bignjato
  • LC120black
  • Dodo
  • Keulana

Tko je online (2)

trebam mali savjet :)
  • evo ovako: imam iphone 4, garancija mi istječe za 2,3 tjedna, a baterija je u zadnja 2 mjeseca užasno oslabila. kad je mobitel u sleep modu sve je ok, recimo preko noći mi izgubi 3,4% baterije, a mislim da to nije puno. ali kad radim nešta na njemu, baterija samo curi: 5 minuta razgovora, baterija se isprazni za 10 %, jutros sam bila 7 minuta na safariju i baterija se ispraznila za 12 %, jučer npr., 5 sati nakon punjenja baterija se ispraznila za 20 %, a u tih 5 sati bilo je možda ukupno 45 minuta čistog rada na njemu i to samo poruke, poziv i safari. nije se ovo dogodilo preko noći, primjetila sam da je baterija slabija već barem 2 mjeseca, ne sjećam se kad je zadnji put izdržala 2 dana, a nekad je trajala i do 4, 5 dana. pretpostavljam da je ovo normalno, da baterije kod iphonea slabije traju. mene sad zanima jesu li ovo dovoljno dobri razlozi da iskoristim garanciju zbog baterije i zamjenim za novi? jel netko već zbog baterije dobio novi iphone? ako je sudit po ovome kako se baterija naglo počinje kvarit, ja onda neću s ovim iphoneom dočekat kraj ugovora, tj. još godinu dana jer će bit neupotrebljiv zbog slabe baterije.

• 9 Komentara sorted by
  • ovo su dobri razlozi da dignes software na 5.0 sutra i stavis: set as new, bez vracanja backupa. Ako se problemi s baterijom nastave bit ce da je stvarno oslabila ali tesko ces to njima dokazati...

Post edited by rak21 at 2011-10-11 05:38:49
    Trenutno više ne isprobavam android :)
  • Dva tjedna prije isteka garancije im ga pošalješ i nadaš se najboljem. Ako ti ne pošalju novi, opet ga šalji na servis. U zadnje vrijeme su dosta dobri i dosta brzi.

• ok, hvala vam obojici, probat ću ga podignut na 5.0 pa vidjet kako će radit. @rak21 jel mi ova opcija set as new odmah ponuđena kod podizanja novog software-a, ne sjećam se da sam ju vidjela kad sam ranije podizala software-e ili nisam obraćala pažnju na to, znam da to imam kod restore-a... hvala još jednom!

• Ne znam sad tocno ni ja, nisam dugo to radio. Moras vidjeti to negdje. Ako nikako drugacije, stavi iOS5, spremi imenik (preporucujem idrive) i bitne stvari pa odradi restore sa set as new.

To ti je prvo sto moras napraviti prije slanja na servis (jer i oni to rade cim zaprime uredaj). Ako se curenje baterije nastavi i nakon toga; salji..

Post edited by rak21 at 2011-10-11 06:53:07
    Trenutno više ne isprobavam android :)
  • Čim završi restore imaš dvije opcije, restore from backup i set as new. Po defaultu ti je restore from backup.

• Ja ti svakako preporučujem da ga odneseš na garanciju. Ja sam svoj nosio iz dva razloga, ne radi home button kak spada i baterija je jako loša. Čak sam tamo u t-mobileu zaboravio rec da mi je home button sjeban, rekao sam samo da mi je bat katastrofa i dobio sam novi nakon cca. 10tak dana. Uvijek je novi uređaj i nova garancija na godinu dana bolja opcija vec stari uređaj koje je poceo zezati.. Bez obzira na iOS 5 ja bih ga odnio na garanciju, nemoš ništa izgubiti..

MacBook Air 13"
    iPod shuffle 2GB Blue
    Samsung Galaxy S3 Amber Brown
  • ja dobio novi za 6 dana :)

MacBook Pro (Retina) iPhone5 iPad iPod nano
  • nosi ga u servis. pricekaj do iOS 5, ako nece ni onda, nosi ga..nemas sta izgubit, najgore sto ti se moze desit je da si bez telefona max 14 dana..tako je barem u vipu, ne znam kako je u t-mobileu, al u principu - to je to.

Jedan potpis.
  • sad čekam novi ios ko napeta puška, pa ću vidjet, al nosit ću ga sigurno na servis, pa možda bude ovo dovoljno za novi... šteta da garancija propadne :-)