Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6491)

• ameliepoulain
  • lakick
  • ellaa
  • DjBeNI
  • drZagorec
  • Dottore
  • pax0707
  • Nothing
  • gleutar
  • Ficek
  • tonci
  • tequin
  • th3ana
  • ikdes1gn
  • TiaRhea
  • ivana1989
  • judgedredd
  • pbaburic
  • cdnm
  • skorpyon

Tko je online (2)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
10.7.2
  • Izašao je 10.7.2

Photobucket

 iMac | iPad | iPhone
  • 9 Komentara sorted by
  • Da li netko može napisati koji je ovo bulid? (About This Mac pa More Info...)

Ja sam skinuo onaj GM za developere pa nisam siguran da li je to isti bulild ili je ovaj nešto noviji

Moj je 10.7.2 (11C73)

• 10.7.2 (11C74)

 iMac | iPad | iPhone
  • Jel ima ko problema sa mail.app-om. Namistio sam da se mail pokrece kod paljenja u fullscreen-u, ali kad se pokrene nista ne reagira (tocnije hover efekt radi ali ne prihvaca nikakav input, ni klik ni key, jedino ga mogu quit-ati sa Cmd+Q). Kad ga ponovno pokrenem tek onda radi. Ista stvar mi je bila i na 10.7.1 (sa kojim je i kupljen MBP), mislio sam da ce sa 10.7.2 to ispraviti, ali ista stvar.

MacBook Pro 8.1
    iPhone 3Gs
    iPhone 4s
  • Meni se znalo desit i to ne samo sa mailom. Probaj maknut sve iz fullscreen-a, ugasit sve aplikacije, repair permissions pa restart ali bez da ti automatski otvori sve aplikacije kad se restarta. Za sada mi par dana radi bez problema

• @GemahenLahen morat ces s developer sajta skinut reversioner i onda ces tek moc napravit update na public verziju. Iako nikome nije jasno koja je razlika izmedu GM-a i public verzije, sumnjam da je ista ozbiljno jer je build broj veci samo za 1. Mozda neka gramaticka greska :)

• Kad sam vidio razliku u broju i ja sam si mislio nešto slično :) Moram naći revesionera alternativnim metodama... Da li je to jedan za sve buildove ili treba baš neki za GM to public?

• Dali netko možda ima problema sa WiFi-em odkako je prešao na Lion? Meni je nakon prebacivanja na Lion počeo pucati, u početku sam mislio da je problem u routeru, ali sam skužio da puca na iMacu.

Jednostavno mi nestane signala, i nakon minute se vrati. Nekad se zna desiti da mu malo više treba da se spoji nazad ( kad traži dostupne konekcije zna se desiti da baš na popisu nema mog routera, pa onda upalim pa ugasim WiFi pa ga nađe).

Ili je moguće da je problem u hardwareu možda??

• @GemahenLahen ako si uspio naci GM bez dev accounta, naci ces i public verziju zajedno s reversionerom koji ce ti gm "vratit" na 10.7.1 ;)

@jojo#15 jel s 10.7.2 jos uvijek imas taj problem? Jer navodno je upravo probleme s wifijem izmedu ostalog ovaj update rijesio.

• Da na 10.7.2 sam. Vidjeti ću malo kako će se ponašati ovih dana. Možda se još uhodava! :D