vidim da svi samo na telefone stavljaju a dal je netko probao staviti na ipad jedinicu? negdje sam vidio neki test da je losije od ios4 a i ekipa na stranom forumu nije bas odusevljena
fazer said: a dal je netko probao staviti na ipad jedinicu?
Normalno, radi sve OK ali malo sporije i nestabilnije (Safari se češće ruši), vjerojatno zbog manjka rama. Isplati se, pa makar samo zbog notifikacija i iCloud integracije.
Ja ga imam na iPad 1 i radi mi izvrsno, bez ikakvih problema, jedino se mozda baterija mrvicu brze trosi.
I ja sam digao iPad 1 na iOS 5 i sve radi odlično, čak mi se čini da Safari radi brže. Jedino mi je žao što ne podržava Multitouch pokrete.
mislim da ih je prilicno jednostavno ukljuciti! ja sam ih na jedinici bio ukljucio dok je jos bio na iOS4, bez JBa! izguglajte malo. isplati se!
iOS 5 je ooodličan na iPad-u.. Jako mi je žao što nema native aplikacije za weather i stock, pa onda ni u notifikacijama nema vremenske prognoze i dionica.. Možda netko i napravi aplikaciju koja ce to moci, ako se to uopce može?
koliko znam ne! steta, ali ne sumnjam da ce i to doci na red!
kinsif said: mislim da ih je prilicno jednostavno ukljuciti!
Jesi li siguran, mislim da bez JB ne moze. Ako znaš nešto više podijeli svoje znanje s nama. ;)
ok znaci u globalu moze se stavit 5ica gore nema nekih vecih problema a sve manje nedostatke da se rjesit prek cydie :)
triska said: Jesi li siguran, mislim da bez JB ne moze. Ako znaš nešto više podijeli svoje znanje s nama
to sam bio aktivirao na nekoj beti ako se ne varam, i islo je ovako nekako. ali moguce da si u pravu i da se vise ne moze posto se ne radi o beti!
fazer said: vidim da svi samo na telefone stavljaju a dal je netko probao staviti na ipad jedinicu? negdje sam vidio neki test da je losije od ios4 a i ekipa na stranom forumu nije bas odusevljena
Evo i ja mogu potvrditi da mi radi bolje nego sa četvorkom na prvom iPadu. Možda će se s vremenom usporiti ali za sada kod mene sve je bolje. Ruši se samo Flipboard, a on se i prije rušio.
mogu se geste aktivirat 100%, samo se treba promijenit 1 red texta u jednom .plistu. ne treba jailbreak, samo komp, moze i win i osx.
radi ko zmaj kod mene
Ja sam stavio iOS5 na iPad2, i sve radi super, ali imam jedan problem. Pjesme na iPad-u nisu sortirane kao na iTunes-u! Neznam kako bi to riješio, tražio sam i na Apple support stranici, ali nisam ništa pronašao u vezi toga. Zna li netko kako da se to ispravno sortira na iPad-u?
Dali i kod vas šteka (imam iPad 2) kada otvorite sadari i počnete pisati naziv stranice npr:"www......"
Uvijek kada napišem prvo "w", stane mi na sekundu dvije i iako sam stisnuo "w" 3x, uvijek mi pokaže samo jedno slovo "w" i tek nakon par sekundi ostatak što sam napisao.
Kako kod vas?
Užasno iritira...
@Pejo i iPad 2 i iPhone 4 ista stvar
jednostavno pisi url bez www :)
Nema veze www, uvijek stane na prvom slavu :))
jebiga, meni na 3GS-u ne zapinje nista :)
Evo, našao sam upute kako staviti multitouch gestures na iPad 1, bez jailbreaka. Ja sam stavio, posao od 10 min.
@triska Nije bez jailbreaka - to je JB bez instaliranja cydije. ;-)