Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6816)

• proboy
  • Gogic
  • C R O W
  • Boom22
  • gorila11
  • zipce
  • RattusVulgaris
  • mraic
  • cdnm
  • LC120black
  • Igor_martic
  • n1n0
  • Popaj76
  • blue_devil
  • vanjichh
  • beekeeper

Tko je online (0)

Izgubljen --> Ukraden iPhone 4
  • Dogodilo se i meni danas na faxu sam negdje posijala, nije mi jasno kako, mobitel. Uvijek je uz mene. Nisam nigdje bila nego na fax i u autu. Dođem doma i skužim da ga nema. Zovem i prvo i zvoni pa odbija poziv i pošaljem sms i nakon toga mob ugašen pa sad cura zove pa kao stalno zauzeto... Očito ga je netko čopio.

Preko Find My iPhone sam zatražila da Wipa,Locka... ALi kurac kad nije prištekan na net... A pitanje oće taj netko biti dovoljno blesav da se prišteka...

Da zovem policiju? Što da radim?????

 Mac Mini with Lion,  iPhone 4
  • 14 Komentara sorted by
  • prijavi na policiju, oni mogu nac bez problema ako im se da. ali je problem sto im se vecinom neda. preko imei-a i gps-a se nade bez beda.

• imei... ja sam si nekaj slala na mail.. nadam se da je to imei, ak nije gdje to mogu vidjeti u itunsima

• IMEI ti nema nikakve veze s emailom. To ti je koliko ja znam nekakav broj putem kojeg policija moze naci tvoj telefon.

Inace isto se dogodilo i jednoj kolegici na faksu, prijavila je i policiji ali po obicaju od njih nista nije ispalo. To vam je danas nase pokvareno drustvo. Inace probaj jos par puta na find my iphone se ustekati, mozda se tip kojim cudom i spoji na net posto ima blesavih ljudi. A policiji svakako prijavi, kao sto je kolega iznad mene napisao oni ako zele ce ga naci

• ma imala sam neku opciju kao pošalji imei emailom... sjećam se da je tako nešto bilo u jednoj app... ovak ide br: 88f3fd3e9cXXXXXXXXXXXXXXXX da sad ne otkrijem detalje.... jel to to???

• Triba bi ti pisat na garanciji i na kutiji. Ako ih imaš sačuvane. Ali ne izgleda tako. Samo su brojevi u pitanju.

• To ti je udid. IMEI imas u iTunesima kad predes misem preko backupa u Preferences / Devices.

SMRT VANILIJI, SLOBODA FORUMASIMA!
  • NAĐEN JE

• w00t :)

Da cujemo pricu! :)

• Kolege s faxa ga vratili...

• S lancem od sad... s lancem... oko noge... srce mi je umrlo

• sretnica! ja svog kad sam izgubio nije ni postojao find my iphone :D

MacBook Pro (Retina) iPhone5 iPad iPod nano
  • imam jedno teoretsko pitanje - za sada nemam ukljucen internet od T-coma, tako da, za slucaj da izgubim iPhone - ne mogu ga naci preko Find My iPhone-a. A sta ako izgubim iPhone, nazovem T-com i kazem im da mi aktiviraju internet i onda ga potrazim preko Find My iPhone. Jel bi to funkcioniralo ili za tu aktivaciju interneta treba jos nesto dodatno napravit (tipa kliknut nesto na iphoneu, resetirat iphone itd).

• Automatski bi se spojio na net osim ako ti je u Settings -> General -> Network iskljucen Cellular Data.

• Ajd svaka im cast :) A ti sad uci na ovoj greski :P