Pozdrav, primjetio sam onaj famozni backlight bleeding na svom ipadu 2 pa me zanima je l se moze sta uciniti po tom pitanju ako je ipad kupljen u spanjolskoj, jel vrijedi njegovo jamstvo u hrvatskim servisima? Jel uopce priznaju to, odnosno jel ga mijenjaju za novi? Hvala.
Izgleda nekako ovako, samo dosta slabije
http://www.razorianfly.com/wp-content/uploads/DarkRoomBleed-1.png
Ne postoji iPad servis, mozes samo dobit novi uredaj. Garancija ti vrijedi u cijelom svijetu, ali pitanje je koliko ti se zbog laganog bleeda da bit bez iPada tjednima dok nasi nesposobni "servisi" odugovlace narucivanje zamjenskog iPada jer se s tvojim igraju.
Ne znam kog ti je manje zlo zvat, samo cu ti pozelit srecu.
Ma po serijskom broju vide garanciju, ne treba im racun al ce ga vjerojatno probat trazit da te se rijese ako ga nemas. Nije mala sansa da ga zamijene, moraju ga zamijenit, samo evo frend je nedavno imao slican slucaj pa je preko mjesec dana bio bez iPada dok su ovi u iStyleu d.k.
Smjesni su i neprofesionalni i oce napravit budalu od covjeka. Kak je reko ficho zele te od*ebat :D , budi uporan.
Hvala na odgovoru, a mislim da cu im slati jer mi je i baterija nesto slaba, 10 sati sigurno ne drzi, mozda 5-6 tako da bi mi odgovarao novi, btw da zovem apcom?
heh, sta je toliko mala sansa da ga zamijene ili? ja nemam applecare, samo klasicnu garanciju od 12 mjeseci koja je na racunu na spanjolskom
sad ne znam jel ovo dovoljan razlog da prihvate
http://i1226.photobucket.com/albums/ee404/frootek/IMG_0023.jpg
ako ga zamijene, onda ide nova garancija od 12 mjeseci?
Uuu, dosta ti "krvari" :/
markob said: ako ga zamijene, onda ide nova garancija od 12 mjeseci?
Da. I da, ovo je dosta strasno :/
hvala na odgovorima, poslao sam mail apcomu i istyleu pa cemo vidjeti sto ce biti od toga
haha, dobio sam ovaj odgovor :D
Postovani,
Navedena pojava je potpuno normalna i ne podlijeze nikakvim servisnim intervencijama bilo u jamstvu ili van jamstva. Tehnologija LCD-a je takva da na crnoj boji ili podlozi ima ovakve pojave cak i na vecim LCD ekranima. Prisutna je kod svih proizvodaca LCD ekrana. Po Apple-ovim servisnim uputama i pravilima Vas iPad uredaj je potpuno ispravan i u skladu s specifikacijama proizvodaca. Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte.
ma trazim po netu neku appleovu izjavu u vezi toga (ako postoji), pa da se pozovem na to
To je poslao Apsom ili iStyle?
apcom, od istylea jos nisam dobio odgovor
Iskreno, ne znam ni za jedan ovakav slucaj kod nas, al isto tako ne znam ni za jedan van da nisu zamijenili uredaj. Da, blagi bleed je normalan i svi ga imamo, ali ovo nije blagi bleed, ovo je uzas.
ovo je strasno. ja sam na svom prvom ipad-u 2 imao mali bleed, zbog toga sam ga se i rijesio. na novom nemam. sreca :)