Pozdrav! Događa mi se nešto čudno s iPhoneom. Naime, već mi je nekoliko ljudi reklo da me je zvalo, ali ja uopće nisam primio poziv niti poruku da imam propušteni poziv. Isto tako, često me uopće ne mogu dobiti nego samo dobije poruku da me je netko zvao. Zna li itko zašto se to događa i kako to riješiti?
Koji iphone imas, koji iOS? Dali ti je podatkovni promet ukljucen? Jesi na edgu ili 3Gu? Obicno zna nastati problem kad si na edgu i koristis net, tada je znalo biti problema sa primanje, poziva, ali mislim da se od IOS4 to ne desava vise (ili ja nisam skuzio)!
Iphone 4, IOS 5. Sve je updateano prošli tjedan. Znači, imam najnoviji softver. Ne razumijem što podatkovni promet ima sa primanjem poziva.
probaj resetirati network settings.
podatkovni promet može uzrokovati nedostupnost mobitela, u slučaju da si na edge signalu koji ima jednokanalni protok informacija. tj ne može se paralelno surfati i primati pozive. prema pričanju korisnika, vipov edge omogućuje dvokanalni prijenos dok t-mobilov ne.
znači ako si korisnik t-mobile mreže, dok iphone koristi data konekciju (a koristi je često), pozivatelji će dobiti signal da si nedostupan.
A što onda napraviti? Najbolje mije isključiti podatkovni promet i paliti ga samo kad mi treba. Je li tako?
Ne, upalis 3G u network settingsima. :)
E, problem mi je taj što sam u Slavoniji pa nije svuda pokrivenost 3g signalom dobra. Onda imam još veće probleme.
augustin said: A što onda napraviti? Najbolje mije isključiti podatkovni promet i paliti ga samo kad mi treba. Je li tako?
baš i nemaš druge opcije, osim ako ti nije važno što te ljudi ne mogu dobiti :)