Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6491)

• drZagorec
  • elvisinjo
  • Igor_martic
  • Riki
  • Febo
  • TomoV
  • icanic
  • Luka
  • crashkdm
  • Primat
  • Skorpio
  • anamarijaikatarina
  • brunci
  • lorena
  • AlkyKronick
  • mmike
  • Virtualni
  • Graba
  • Typo_PoLice
  • Zafarano

Tko je online (2)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Kupovina legalnog softvera preko neta
  • Pozdrav,

imam pitance na koje se nadam netko može odgovorit.

Kako mogu kupovati aplikacije preko app storea a da ih mogu držati legalne u firmi, tj da ih mogu knjižiti u troškove ili nešto tome slično?

hvala

• 3 Komentara sorted by
  • Mislim da moraš i samostalno uplaćivati PDV na račun tog kupljenog softvera.

• Napravit apple ID sa prijavljenim računom firme, pretpostavljam. :)

MacBook Pro 13,3''
    iPad 2 32GB WIFI White
    iPhone 4S 16GB Black
  • Bok društvo! Novi sam na ovoj stranici, iako sam već duže vrijeme vlasnik iphonea. Prije nekoliko godina sam bio vlasnik iphonea 3gs a sada iphonea 4. Imam problem! Registriran sam na itunes storeu (jos od vremena 3gs-a), ali kao stanovnik SAD-a jer tad jos nije postojao hrvatski store i od frenda sam dobio onu neku gift card koju sam skoro potrošio, tj ostalo mi je točno 0,12$, e sad bi ja registrirao na taj svoj acount svoju kreditnu karticu al da bi to mogao moram promijeniti zemlju iz koje sam da bi mi kartica važila, a to ne mogu jer moram potrošiti ostatak love. Pregledao sam store uzduž i poprijeko i nisam pronašao ništa što bi bilo tog iznosa i sad nemam pojma šta da radim? Da li uopće postoji rješenje ili moram napraviti novi acount? Hvala puno na pomoći, unaprijed!