Pozdrav ljudi. Nedavno sam presao sa Windowsa na Mac OS, polako se privikavam. Ovaj forum pratim vec dosta vremena ali eto konacno se odlucio registrirati.
Ono sto me zanima jest neka vrsta zastitne torbice za MacBook Air od 13", posto po cijele dane sam sa svojom torbom u kojoj imam knjige i raznorazne sitnice i nebih ga htio nositi ovako nezasticenog. Posto se nalazim u Zagrebu gdje bi ste mi preporucili da pogledam torbice za njega i ako ima netko iskustva da mi preporuci koja je isplativija, odnosno bolja za svoju cijenu.
Hvala unaprijed!
Ovako nešto? http://appledistrict.com/wp-content/uploads/2011/04/incase-neoprene-sleeve-for-17-macbook-pro.jpg
Ja sam i tu naručio s ebay-a. Mislim da ih ima u iStylu, ali nisam siguran..
iStyle u Vlaškoj ili Store u Cvjetnom. Ja sam sebi uzeo incase torbu, sa ebay-a.. Jako sam zadovoljan.
Pogledao sam u Storeu na Cvijetnom, nemaju skoro nista u ponudi. Vise bi mi trebala takoreci zastita nego torba posto bih nosio laptop u svojoj torbi ali bih htio da on bude zasticen.
Da tako nesto. Koliko si ju platio preko ebaya?
Davno je to bilo, između 40-50 $ sa poštarinom. Sjecam se samo da sam morao moliti da mi pošalje za Hrvatsku jer nisam mogao naci sellera koji šalje za Hrvatsku..