Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6491)

• zac189
  • oki1993
  • dule
  • JagicNikola
  • C R O W
  • Andy_Boy
  • Irencica
  • kiwwy
  • luciferred
  • wilijam23
  • dare
  • luciusorg
  • 6ftunder
  • loud_sight
  • majstor79
  • Dottorre
  • tkotikrivkristijan
  • Ivan Soad
  • ford
  • wired

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Domaći iPad casopisi
  • Danas sam skinuo Bnetov casopis. Prvo razocaranje je bilo kada se nije smjestio na Newsstand, pa onda pokrenem aplikaciju i vidim logo Interactive, dobro poznat iz potpuno neupotrebljive Klikove aplikacije. Naravno, i ovdje sa samo jednim brojem u ponudi pokretanje aplikacije traje citavu vjecnost, pretpostavljam da offline ne radi kao ni Klik (iako se skida na iPad, suludo). Moram priznat da mi je to bilo dovoljno da aplikaciju izbrisem i pitam se tko je taj Interactive i zasto unistavaju sve domace pokusaje za modernizacijom casopisa :/

Thanked by 1ficho
  • 8 Komentara sorted by
  • Domaći iPad časopisi su ko i domaća glazba

• ficho said: postena kolicina ljudi platila.

Mislim da je njih ovoga strah, boje se kolika bi to količina ljudi bila!

MacBook Pro 13,3''
    iPad 2 32GB WIFI White
    iPhone 4S 16GB Black
  • Dobro, to su stvari koje se daju srediti! Bilo je i gorih aplikacija... Recimo aplikacije jutarnjeg ako se ne varam... Tapnes na neki naslov pa dodjes do neke desete vijesti... Pa rusenje, pa trzanje! Iskreno ni od stranih casopisa ne vidjam nesto fenomenalno (slajdanje pdf-ova uglavnom), pa se ne mogu pretjerano ljutiti na domace casopise! Mislim da niko ne vidi moguci povrat ulozenih sredstava (sa razlogom), i dok je nase trziste ovakvo kakvo je, niko nece uloziti znacajna sredstva u development nekog tablet magazina! Recimo da se radi o investiciji od 15k - 20k kn/mjesecno (2 potplacena novinara i jedan potplaceni dev koji radi sve, pocetne troskove developmenta niti ne racunam) , i da prodajes casopis po 15 kn/komad, trebao bi ih prodati 1500 komada mjesecno (i vise jer 30% uzima apple, a di su tu jos i porezi) da bi bio na nuli! NEMOGUCA MISIJA!

Pa neka josip i dalje prica kako nema smisla placati sadrzaj koji nije "opipljiv"!

• Al domaće glazbe bar ima, a iPad časopisa nema..

MacBook Pro 13,3''
    iPad 2 32GB WIFI White
    iPhone 4S 16GB Black
  • A ne znam sta da ti kazem, skinuo/kupio sam sve domace casopise koji su izasli na iPadu, jedino je PokretO imao upotrebljivu aplikaciju. Sve ostalo koristi aplikaciju Interactivea, naprosto mi je neshvatljivo kako oni ne vide da je to gore od loseg.

• neznam meni taj bnetov i nije tak los mislim vijesti su li la sve staro ali....rekli da rade na poboljsanjima pa da im ekipa javi i vec se reklo da probaju to smjestit u newsstand

• Mora da imas niske kriterije :). Aplikacija je bugovita do boli, sporo se pokrece, zahtjeva internet vezu, ne podrzava multitasking ni newsstand. Iskreno, jedini dobrohotni savjet bnetu je da uzmu druge developere, jer ovi su ovito prelosi. Zanimljivost: skinite aplikaciji, ugasite internet vezu i pokusajte skinuti casopis. Meni je uredno "skidalo" par minuta, i nakon toga bi ilaskom u sam casopis vidio samo crni ekran.

• Kod nas cini se nitko nema muda okupit postene ljude i platit im postene pare da naprave posten proizvod koji bi postena kolicina ljudi platila.