Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6491)

• Jonny018
  • mmike
  • Rissien
  • brane
  • struja
  • ivaninho
  • ikdes1gn
  • GemahenLahen
  • zaki23
  • tr00pa
  • icanic
  • ozzbozz
  • mopsy
  • ivicag
  • Dalmit
  • LogitechExpert
  • dabiggie
  • stanjkof
  • Antonio
  • cvitko

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Tihe slušalice na iphoneu
  • Imam original sluše za iphone i pretihe su. kad idem gradom i slušam mjuzu moram jako pojačati da bi čuo nešta. a kad stavim neke jeftine sluše koje sam kupio od 30kn, puno su glasnije

• 11 Komentara sorted by
  • Wow - ne mogu vjerovat da je netko postavio to pitanje jer - upravo sam u gradu i skuzio sam da mi je zvuk na slusalicama nekak cudan i da su slusalice dosta tise. Mozda je to do iOS 5?

• ja imam iOS 4.3.3

• Vjerovatno su ti slusalice pokvarene, ak ti rade ove za 30 kn normalno, onda bi trebale i apple-ove, meni rade normalno na iOS 5.

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • nisu pokvarene, dobio sam ih sa iphoneom. možda bi mogao od nekog posudit da vidim, ali sumnjam

• Originalne slusalice su odvratne! Ja ih ni ne otvaram!

• @kinsif koje koristiš?

MacBook Pro 13,3''
    iPad 2 32GB WIFI White
    iPhone 4S 16GB Black
  • Pa nista posebno! Sony in ear sa siliconskim cepicima! Ne znam iskreno ni model! Nisam neki audiofil, i uglavnom ih koristim kad trcim! Za po doma koristim Technicsove slusalice!

Ove koje dolaze s iPhoneom meni jednostavno ispadaju iz uha!

• Lako za to što ispadaju iz uha, nego su odvratne kvalitete zvuka! Nemogu vjerovati da Apple sa svojim high-end prozvodima pakira takav bulls... od slušalica! Ja sam na kabel od iPhone slušalica namontirao Sonyjeve od PSP-ja i prezadovoljan sam! A uletila mi je i neka lovica, pa sam se počastio s a-Jays 4, to je tek pravo ludilo od zvuka!

• Zaista nemam objasnjenje, al zvuk se "sam od sebe" vratio u normalu. Jucer sam pokusao ugasi-upali tehniku, ali to nije pomoglo, a danas je opet sve ok. Mora da je onda bio neki laganiji privremeni bug. Slusalice su Grado 125i

• I ja sam imao sličan problem... sve sam pokušao a onda... utor za slušalice je bio pun dlačica od pamuka. Čačkalica je riješila problem...

Možda je ethanu ispala ta gvala od prašine pa se sve normaliziralo?

iMac 27' (i5), iPhone 4, MacBook Air 11', iBook Clamshell Blueberry, iPad 2, iDa - kćer s mnoštvom mojih iUređaja
  • Vidis, tog se nisam sjetio, al moguce je da je problem stvarala prasina/mucice. Glavno da sada sve radi :)