Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6491)

• iVar87
  • elvis_zd
  • fosavance
  • Darian
  • Milkyinki
  • Iwaa
  • adriaguide
  • elviszd
  • markoni
  • bojanjanjanin
  • SasaW
  • andela
  • iDanijel
  • omakad
  • iWave
  • wilijam
  • jabuka_lover
  • weiss
  • giove
  • drZagorec

Tko je online (5)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Steve Jobs by Walter Isaacson
  • Sutra izlazi, vjerojatno svima već poznata, prva službena biografija Steve Jobsa koju je napisao Walter Isaacson, inače poznat po biografijama Einsteina i Franklina. Biografija se temelji na preko 40 intervjua sa Jobsom unazad 2 godine (zadnji samo nekoliko tjedana prije smrti) te razgovorima sa njegovom rodbinom, prijateljima, suradnicima i suparnicima. Prve recenzije već su izašle kao što je npr. ova NY Timesa. Ja sam svoj primjerak naručio u digitalnom formatu i trebao bi biti dostupan za nekoliko sati :)

Photobucket

Post edited by Dottore at 2011-10-23 15:17:25
     iMac | iPad | iPhone
  • 41 Komentara sorted by
  • Da je zelio na iPadu sredio bi hrv iBookstore :). Kindle aplikacija mi nije bas po gustu :)

• @josip na bilo kojem drugom forumu koji imalo drži do sebe, uz ovoliko konstantnih kršenja pravila, odavno bi dobio ban. što samo govori (odaberi točan odgovor):

1) koliko je ovaj forum tolerantan

2) koliko je ovaj forum zapušten od strane vlasnika i modova

Post edited by dubazg at 2011-10-29 07:08:13
  • Mislim da Steve je zelio da bude na iPadu, a ne na polici ;)

iMac . iPhone . iPad
  • nisam nista drugo ni ocekivao od tebe!

• Josip R. je još uvijek na forumu? :D

MBP 13" • IMac 27" • IP4s 32GB WHITE • ATV • NEW IPAD 32GB 4G WHITE
  • Pejo said: Javite kada bude. Mislite li da će nešto kasnije ova knjiga biti dostupna i na Hrvatskom jeziku?

http://www.jutarnji.hr/biografija-steve-jobs--u-14-dana-planulo-5000-primjeraka-knjige--steve-jobs-/995614/

iMac 21.5-inch, Mid 2011
    iPhone 4
    iPhone 3Gs
    iPhone 3G
  • Hvala na obavijesti, idem odmah naručiti...

iPhone 4, MBP 13'', iMac 27'' i7, iPad 2 WiFi 32GB white
  • mislis da ce izaci u ponoc po nasem vremenu? u svakom slucaju cekamo :)

• kinsif said: mislis da ce izaci u ponoc po nasem vremenu?

U iBooks storeu u Australiji je već dostupna, ne znam kakav je Amazon što se toga tiče :)

 iMac | iPad | iPhone
  • sjajno! znaci za sat i pol citamo! :)

• Ja sam narucio preko Amazona hardcover izdanje. Nekako mi je to knjiga koju zelim imati kuci na polici.

• ja i dalje cekam, ali nista! :(

• Evo i 60 minutes special o Jobsu sa Isaacsonom povodom izlaska knjige:

Dio 1:

http://youtu.be/1jqSK8Qv4ZY

Dio 2:

http://youtu.be/CXcfDN6L9d8

Post edited by Dottore at 2011-10-24 09:36:28
     iMac | iPad | iPhone
  • btw. Koliko košta knjiga?

• Pejo said: btw. Koliko košta knjiga?

Kindle verzije $11.99. Dostupna je od danas.

 iMac | iPad | iPhone
  • Mene mail probudio oko 3 i pol sinoc da je knjiga dostupna! :)

Isto uzeo za 11.99 na amazonu, al cudi me da je u iBooks storu prodaju za 16.99 ako se ne varam! :/

• Zašto je mene onda koštala 16.99$ na kindle storeu?

Admin
  • tmilovan said: Zašto je mene onda koštala 16.99$ na kindle storeu?

Hmm, nemam pojma :) Vidim da je cijena sada $16,99. Jučer kada sam preordao preko Kindlea bilo je $11,99 a toliko piše i na računu koji sam dobio na mail.

račun

 iMac | iPad | iPhone
  • Mislim da je to bila cijena za pre-order

• bit ce da je to!

• Ma ja sam uzeo hardcover i ebook, pa nek se nade.

• Ja sam napravio preorder hardcovera 26.8. :)

Danas je shipana i piše Delivery estimate December 8, ali mislim da bi trebala stići puno prije

Post edited by soic at 2011-10-25 04:45:27
  • Di ste kupili Hardcover? I da, ja u iBooksima ne mogu naći knjigu (pokazuje mi samo free knjige)

Post edited by Pejo at 2011-10-25 08:05:31
  • Amazon

• Pejo said: I da, ja u iBooksima ne mogu naći knjigu (pokazuje mi samo free knjige)

Treba ti US account, na HRV su samo free.

MacBook Pro 8.1
    iPhone 3Gs
    iPhone 4s
  • evo knjiga je procitana, ubijao sam se cijeli dan i tek sam je prije pola sata zavrsio...nije neka knjiga koju cu pamtiti cijeli zivot (sto niti od jedne biogfrafije ni ne ocekujem), ali isplati se procitati, ima zanimljivih stvari i cisto informativno da bi se dobila predodzba tko je steve jobs jer ja do sad stvarno nisam imao pojma vecinu stvari jer je njegov zivot, pogotovo onaj privatni bio izrazito samozatajan...sve u svemu, procitajte, ali ne ocekujte neko remek-djelo ;)

• songoku said: Treba ti US account, na HRV su samo free.

Kako kupujete s US accounta? Jel prihvaca kartice ili koristite iTunes kupone?

• ivaninho said: evo knjiga je procitana

o boze! ja 10% stigao uloviti! :D

dare said: ako kupujete s US accounta? Jel prihvaca kartice ili koristite iTunes kupone?

kupis gift card sa ebaya!

• Koliko ja znam, knjiga bi trebala biti dostupna na hrvatskom krajem 11. mjeseca, a cijena bi trebala biti oko 200kn.... Mislim da je tak pisalo u novinama neki dan...

MacBook Alu, Time Capsule, iPad, iPhone 4
  • Koliko vam je puta neko proslijedio dobru knjugu nakon što ju jepročitao bila ona fizička ili digitalna, pa čovjek ju je platio pa proslijedio dalje. Mislim da je suvišno komentirati dalje. Ali da nebi bili...

Preporučam ako vam se sviđa knjiga da kupite primjerak, PDF verzija nije zgodna za čitanje jer nema aligment već je tekst od početka jednog ruba stranice do kraja drugog, što nije ugodno za čitanje. A i pisac će zaradit plaču (iako nije da nema para sudeći po popularnosti njegovih prijašnjih dijela).

Post edited by Josip R. at 2011-10-28 06:41:29
    iPhone 4, iPad 2
    (4) PC Win7, (1) virtual WinXP
  • Josipe, čisto informativno, PDF možeš prebacit u epub pa izgleda puno bolje u iBooksu.

• Eto, i hint si besplatno dobio! :)

Fizicku knjigu posudis jednoj osobi, pa ti je vrati, pa drugoj, pa ti je vrati... Pa poklonis trecoj osobi! Pdf posaljes svima sa mail liste... U 3 dana ima vise pdf kopija nego tiskanih knjiga! :) Ali dobro, nema smisla...

• @dottore ajde nek ti bude :)

• Kupio sam knjigu sa Amazona, ali jos nisam poceo citati. Sad vidim da izlazi i HR izdanje. Jel tko citao one dijelove u Jutarnjem? Kakav je prijevod? Izgleda da cu prodati EN izdanje i kupiti HR

Post edited by imaticx at 2011-12-08 05:32:55
  • Ja čekam HR izdanje u digitalnom obliku. Ako netko zan gdje ima za kupiti, sinuti ili bilo što, molim Vas da mi javi na PM.

U četvrtak imam let Moskva-Ljubljana, pa bi bilo odlično da imam sa sobom.

Kupio sam i Englesku verziju, ali svejedno bi radije ja to na HR.

• Koliko sam vidio u Jutarnjem, 12.12. izlazi hr verzija (izdanje jutarnji i hrvatski telekom).

iMac . iPhone . iPad
  • Knjiga je beez veze i na engleskom, zasto bi ju htjeli jos vise upropastiti prijevodom?

• Hvala @Saiko. Vidio sam je u T-Centru, ali uzeo bi u digitalnom obliku, jer na taj način ću knjigu prije pročitati, a i uvijek ću je imati sa sobom. ;)

• Javite kada bude. Mislite li da će nešto kasnije ova knjiga biti dostupna i na Hrvatskom jeziku?

• dubazg said: 1) koliko je ovaj forum tolerantan

 iMac | iPad | iPhone
  • Ja sam dobio for free PDF kopiju na mail ako neko želi isto neka mi pošalje PM.

Nije dozvoljeno linkanje na ilegalne kopije knjiga.

Post edited by Josip R. at 2011-10-28 06:32:43
    iPhone 4, iPad 2
    (4) PC Win7, (1) virtual WinXP