S cim uglavnom pregledavate forume na ipadu?probao sam onaj tapatalk ali nasao samo cafe.mobil od nasih ovaj recimo nema..
Xerox said: Koristim Tapatalk isto, i nije mi jasno da vodstvo ovog foruma nije razmišljalo o updejtu ovog foruma ili čak moderniziranju foruma.
Ovaj forum nema admina.
Koristim Tapatalk isto, i nije mi jasno da vodstvo ovog foruma nije razmišljalo o updejtu ovog foruma ili čak moderniziranju foruma.
totalna steta sto forumi ne koriste tapatalk cesce! srecom pratim par foruma koji ga podrzavaju pa mi je ta aplikacija medju top10! ostalo pratim jednostavno preko safarija!
koje pratis,neke hrv?
ima sanse da mackorisnik podrazava u buducnosti,administratori?
Na Stranici od Tapatalk-a pise:
Q: Which forum system does it currently support?
A: Currently phpBB3 3.0.x, vBulletin 3.6 to 4.x, xenForo, IPBoard 3.x, SMF 1.1.11+/2.x, MyBB 1.4/1.6 and Kunena 1.6 are supported. You can also look for other forum system plugin developed by third party developers using Tapatalk API at our Developer Support forum.
Valjda onda vanilla ne moze biti podrzana, od hrv znam da forum.hr koristi tapatalk.
Ja ga upravo gledam u safariu. Sa iOS 5 moguće je imati i tabove, pa je Safari najbolje i najidealnije rješenje za forume.
Ako se stanje nije ništa promjenilo od kad sam zadnji put obitavao ovdje, neće se ništa promjeniti, samo koristi safari.
ok safari it is ;)