Ovako kupio sam iMac u istylu..e sad lik me tražio cca1600kn doplate za dvije god garancije,imac21.5,previse mi se to činilo pa sam odustao,očekivao sam nekih 6%od cijene stroja,tak je Bar prije bilo...e sad koliko mi je poznato mogu kupiti recimo na ebayu Apple care,lik mi je rekao da to priznaju.. Ovo mi je prvi Mac,samim time i Apple care,pa ne znam u principu kako to funkcionira??dakle kupim a.c. Za iMac,sto dalje?neka registracije ili sto?+imam li neki rok do kada to mogu kupiti a da mi vrijedi,tipa 6mj. Od dana kupovine ili?hvala puno
Mene je prije par dana u Finder-u izaslo 750kn bez pdv-a doplata garancije.
sorry,ali kaj je finder??:) mene samo zanima dal ce mi vrijediti apple care tu,iako kaze lik da da,pitam vas+koji postupak kad ga nabavim,vidim da ga za oko cca 600kn mogu nabaviti ,sto onda? hvala
Da li si kupio tamo Apple care?ili mi samo pokušavao reci da si uz kupnju kompa na licu mjesta nadoplatio garanciju 700kn?Jer nhf ne vidim kako mi tvoj post/info moze pomoci ,osim info da su na temelju toga istylovci lopovi:)
Sry,nisam te bio dobro skuzio. Ja sam mislio da tek kupujes iMac pa se raspitujes za produzenje garancije.
nema frke,ali eo dobro da ekipa zna kako stvari stoje sa produzenom garancijom u ta dva ducana,nevjerovatna razlika