Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6491)

• Nessie
  • wired
  • kiwwy
  • jarloni
  • t_i_n_a
  • luciferred
  • Artiss
  • User
  • asafa972
  • Darian
  • dardam
  • Clark Kent
  • aramic
  • dtopal13
  • Veyron
  • lakick
  • leanabelle
  • AndyBoy
  • rise
  • sara

Tko je online (5)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
  • Ovako kupio sam iMac u istylu..e sad lik me tražio cca1600kn doplate za dvije god garancije,imac21.5,previse mi se to činilo pa sam odustao,očekivao sam nekih 6%od cijene stroja,tak je Bar prije bilo...e sad koliko mi je poznato mogu kupiti recimo na ebayu Apple care,lik mi je rekao da to priznaju.. Ovo mi je prvi Mac,samim time i Apple care,pa ne znam u principu kako to funkcionira??dakle kupim a.c. Za iMac,sto dalje?neka registracije ili sto?+imam li neki rok do kada to mogu kupiti a da mi vrijedi,tipa 6mj. Od dana kupovine ili?hvala puno

• 6 Komentara sorted by
  • Mene je prije par dana u Finder-u izaslo 750kn bez pdv-a doplata garancije.

iMac 21.5-inch, Mid 2011
    iPhone 4
    iPhone 3Gs
    iPhone 3G
  • sorry,ali kaj je finder??:) mene samo zanima dal ce mi vrijediti apple care tu,iako kaze lik da da,pitam vas+koji postupak kad ga nabavim,vidim da ga za oko cca 600kn mogu nabaviti ,sto onda? hvala

• iMac 21.5-inch, Mid 2011
    iPhone 4
    iPhone 3Gs
    iPhone 3G
  • Da li si kupio tamo Apple care?ili mi samo pokušavao reci da si uz kupnju kompa na licu mjesta nadoplatio garanciju 700kn?Jer nhf ne vidim kako mi tvoj post/info moze pomoci ,osim info da su na temelju toga istylovci lopovi:)

Post edited by wilijam23 at 2011-10-25 10:54:30
  • Sry,nisam te bio dobro skuzio. Ja sam mislio da tek kupujes iMac pa se raspitujes za produzenje garancije.

iMac 21.5-inch, Mid 2011
    iPhone 4
    iPhone 3Gs
    iPhone 3G
  • nema frke,ali eo dobro da ekipa zna kako stvari stoje sa produzenom garancijom u ta dva ducana,nevjerovatna razlika