Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6491)

• iCroatiaa
  • maxt
  • TataSinke
  • blue_devil
  • zaki23
  • wilijam23
  • mackkris
  • ikikuinthenutz
  • pero
  • AgdaM
  • Tomislav7
  • neo123
  • asafa972
  • VeL1303
  • anamarijaikatarina
  • danijelp
  • demonic
  • Andy_Boy
  • denis_osijek
  • markom

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Battlefield 3
  • Onda jeli netko probao?

Mene je igra oduševila. Već dugo nisam odigrao tako dobar single player, jer nedavni Rage je u konačnici bio razočaranje.

Igra je jako dobro optimizirana i leti na imac 2010 (11,3) (RAM na 12GB) u nativnoj rezoluciji sa svim high detaljima i ostalim slatkim opcijama.

poz

| iMac 27" | iPhone 3G | iPhone 4| iPad 2 | Magic Trackpad | Synology DS211j ( 2x2TB )
  • 7 Komentara sorted by
  • jel moze battlefield 3 se vrtjet na macbook pro 2.4 sa 2 gb rama ili 4 gb rama i odakle ste vi to uopce skinuli?

• Ja čekam da mi stigne za PS3, beta mi je bila ok.

• Minimum requirements for Battlefield 3 OS: Windows Vista or Windows 7 Processor: Core 2 Duo 2.4 GHz or Althon X2 2.7 GHz RAM: 2GB Graphic card: DirectX 10 or 11 compatible Nvidia or AMD ATI card, ATI Radeon 3870 or higher, Nvidia GeForce 8800 GT or higher. Graphics card memory: 512 MB Sound card: DirectX compatibl sound card Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version

Recommended system requirements for Battlefield 3 OS: Windows 7 64-bit Processor: Quad-core Intel or AMD CPU RAM: 4GB Graphics card: DirectX 11 Nvidia or AMD ATI card, Nvidia GeForce GTX 560 or ATI Radeon 6950. Graphics card memory: 1 GB Sound card: DirectX compatibl sound card Hard drive: 15 GB for disc version or 10 GB for digital version

iMac 21.5-inch, Mid 2011
    iPhone 4
    iPhone 3Gs
    iPhone 3G
  • @Josip - sve je stvar navike i prakse. moze se i na gamepadu kvalitetno igrati FPS

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • barusha said: jel moze battlefield 3 se vrtjet na macbook pro 2.4 sa 2 gb rama ili 4 gb rama i odakle ste vi to uopce skinuli?

kupljeno preko Origin-a

| iMac 27" | iPhone 3G | iPhone 4| iPad 2 | Magic Trackpad | Synology DS211j ( 2x2TB )
  • Josip R. said: Kako možeš to igrat na PS3! Dokazano da su igrači na PC-u bolji zbog miša i tipkovnice, a ne PS3 igrači na đojstiku, osim ako ne koristiš miš i tipkovnicu.. Vidio sam da postoji sad neki uređaj u koj uštekaš miš i tip. u PS3. Također te konzole su hardwareski zastarjele i ne možeš vrtit igru na max a nit uživat u 64 igrača online... FALI

Mislis da mi je bitno koliko su PC igraci bolji ;) A ovo PC vs konzole, meni je puno ugodnije zavaliti se u kauc, i igrat na TVu, umjesto sjedit pred monitorom, što ionako radim na poslu. Uglavnom, kako kome pase

• Ja baš skidam isto SP samo što nije gotov, igrao sam betu ali je bila loša previše laga i nubova :P.

strija said: Ja čekam da mi stigne za PS3

Kako možeš to igrat na PS3! Dokazano da su igrači na PC-u bolji zbog miša i tipkovnice, a ne PS3 igrači na đojstiku, osim ako ne koristiš miš i tipkovnicu.. :-) Vidio sam da postoji sad neki uređaj u koj uštekaš miš i tip. u PS3. Također te konzole su hardwareski zastarjele i ne možeš vrtit igru na max a nit uživat u 64 igrača online... FALI

Eh jedva čekam COD isto zaigrat SP, ali dosta o FPS za koji tijedan dolazi dugo očekivani RPG Skyrim nastavak legendarnog Obliviona i Morovinda!!!

Post edited by Josip R. at 2011-10-26 15:34:26
    iPhone 4, iPad 2
    (4) PC Win7, (1) virtual WinXP