naletio na clanak.
nadam se da nije istina! ne koristim pro, i ne kanim ga koristiti u buducnosti, ali uvijek si zamislim nekog profi dizajnera sa cinemom na stolu i mac proom na podu! jasno mi je da je prodaja takvih strojeva mala, ali je korisna i u nekom marketinskom smislu! nakon problema sa novim Final Cutom, ne bi volio da se taj dio "pro" korisnika zapostavi!
sigurno je potreban za pro korisnike. bilo bi steta da ga se rijese, odnosno cak ne bi bilo ni logicno...
@kinsif nikad neces vidjeti nijednog DIZAJNERA koj ima PRO da je na podu ;) ako vec onda je na stolu ;) barem ja dosada nikada nisam vidio nijedan PRO na podu svi su lijepo na stolu pokraj Cineme ;)
Ima smisla :) u svakom slucaju, nadam se da ce biti i novih modela u buducnosti za staviti na stolove!
mooooozdaaaaa .. tim cook .. sada ipak izbaci neki macpro mini desktop .. to bi POKORILO trziste desktopa .. pa makar bio i bitno skuplji :))
ako mogu u njega 2 CPU-a sa po 6 jezgri svaki :D pro useri su jedini koji to mogu iskoristiti :)
Ja ne virujen da ce ga prestat proizvodit. Vjerujem da ce biti neka nova konfiguracija postojeceg koji se ne mora zvat Pro. Virujen da ce bit skroz novi sistem u Pro verziji, kad se pogleda na cemu radi Hollywood te najjace tv kuce kao BBC, CNN, TF i drugi onda ne virujen da ce nestat iz proizvodnje. Sve mislim da samo "mazu oci" konkurenciji da bi ih kasnije zgazili :-)
ma nece oni gasit. mozda ce neki novi koncept osmislit, al te masine se koriste u profi svrhe, i to poprilicno. danas sam se bas igrao na novom pro-u (tj zadnjem), opaka zvjerkica je to :)
Ma još da i to ugase, samo bi to falilo nakon macbooka (koji sam planirala piknuti grrr).
jos stignes, ja cu prodavat svog za male pare :D
ja bi prodao svog moj je kupljen za bozic 2010 ... al sta kupit sljedece za slicne pare i da je prenosivo :) ??? cak sam dobio mrak ponude od 5500 kn ;)
Kupis mini! :) to je moj plan recimo! Uz ipad sam shvatio da MB nije napustio stan vec pola godine! :)
treba mi nes prenosivo... imao sam ipad mrcinska je igrackica ... cak sam razmisljao o kupnji novog dvojke ... i onda si uzet nekakav polovan imac :) vidio sam da se prodaje za ok lovu 2009 :)