Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• Febo
  • 031robert
  • Ficek
  • borinem
  • dabiggie
  • Monk3
  • jigMsaw
  • Ivan Soad
  • AndyBoy
  • Veyron
  • Zuja
  • brane
  • zeljkofilipin
  • MacStarter
  • gsustek
  • lakick
  • Dom031
  • fatossi
  • Tomislav7
  • boriskr

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Mac pro ide u penziju???
  • naletio na clanak.

nadam se da nije istina! ne koristim pro, i ne kanim ga koristiti u buducnosti, ali uvijek si zamislim nekog profi dizajnera sa cinemom na stolu i mac proom na podu! jasno mi je da je prodaja takvih strojeva mala, ali je korisna i u nekom marketinskom smislu! nakon problema sa novim Final Cutom, ne bi volio da se taj dio "pro" korisnika zapostavi!

• 12 Komentara sorted by
  • sigurno je potreban za pro korisnike. bilo bi steta da ga se rijese, odnosno cak ne bi bilo ni logicno...

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • @kinsif nikad neces vidjeti nijednog DIZAJNERA koj ima PRO da je na podu ;) ako vec onda je na stolu ;) barem ja dosada nikada nisam vidio nijedan PRO na podu svi su lijepo na stolu pokraj Cineme ;)

• Ima smisla :) u svakom slucaju, nadam se da ce biti i novih modela u buducnosti za staviti na stolove!

• mooooozdaaaaa .. tim cook .. sada ipak izbaci neki macpro mini desktop .. to bi POKORILO trziste desktopa .. pa makar bio i bitno skuplji :))

iMac 27 i7 - MBA 11 - Canon 5D mk2
  • ako mogu u njega 2 CPU-a sa po 6 jezgri svaki :D pro useri su jedini koji to mogu iskoristiti :)

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • Ja ne virujen da ce ga prestat proizvodit. Vjerujem da ce biti neka nova konfiguracija postojeceg koji se ne mora zvat Pro. Virujen da ce bit skroz novi sistem u Pro verziji, kad se pogleda na cemu radi Hollywood te najjace tv kuce kao BBC, CNN, TF i drugi onda ne virujen da ce nestat iz proizvodnje. Sve mislim da samo "mazu oci" konkurenciji da bi ih kasnije zgazili :-)

iMac 21.5 1TB
    iPhone 4 32 GB
  • ma nece oni gasit. mozda ce neki novi koncept osmislit, al te masine se koriste u profi svrhe, i to poprilicno. danas sam se bas igrao na novom pro-u (tj zadnjem), opaka zvjerkica je to :)

Jedan potpis.
  • Ma još da i to ugase, samo bi to falilo nakon macbooka (koji sam planirala piknuti grrr).

 Mac Mini with Lion,  iPhone 4
  • jos stignes, ja cu prodavat svog za male pare :D

Jedan potpis.
  • ja bi prodao svog moj je kupljen za bozic 2010 ... al sta kupit sljedece za slicne pare i da je prenosivo :) ??? cak sam dobio mrak ponude od 5500 kn ;)

• Kupis mini! :) to je moj plan recimo! Uz ipad sam shvatio da MB nije napustio stan vec pola godine! :)

• treba mi nes prenosivo... imao sam ipad mrcinska je igrackica ... cak sam razmisljao o kupnji novog dvojke ... i onda si uzet nekakav polovan imac :) vidio sam da se prodaje za ok lovu 2009 :)