Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• olymp
  • Kid-A
  • brankica27
  • nixa
  • mustafic
  • djgagy
  • jose34
  • elvisinjo
  • patrikp
  • 031robert
  • MBSxDesign
  • PeroZ
  • Dottore
  • gf38
  • Boom-Apps
  • Jaksa
  • dardam
  • nix1001
  • Graba
  • bubi

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Internet radio app???
  • Pooz, namjera mi je svoj ipod pretvoriti u internet radio stanicu. Ipod bi bio 0/24h WiFi aktivan na neki audio doking.

Zanima me dali postoji neka aplikacija koja bi objedinila više radio stanica, postaje bi bile tipa Križevci, Koprivnica, Banovina... Znači da nije za svaku radio stanicu posebni app (ako uopće i postoji zasebno). Ubiti vidim da gotovo svaka fm postaja ima svoju web stranicu preko koje se može slušati, ali bi volio da je kao app i za ipod/ipad... (Znam da se sa nekih stranica tipa Narodni radio može skinuti "dodatak" pa se onda u winamp kao "pjesma"...) To mi je za staru pa treba biti što jednostavnije :) i na ipod/ipad-u

• 5 Komentara sorted by
  • Slooshaj! ti je dobra aplikacija. Ima milijun stanica i još možeš dodavat svoje.

http://itunes.apple.com/hr/app/slooshaj/id341334668?mt=8

• Za hr Radio postaje dalje od gore navedene aplikacije nemas sta traziti! Za strane tunein radio!

• Ok, hvala vam, malo sam istražio i mislim da je to ono što tražim :)

• tune in radio. najbolja do sad :)

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle
  • +1 za tunein radio. nije ograničen samo na domaće stanice, a i cijena je simbolična