Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• zhirafica
  • nizg
  • Dom031
  • brane
  • vukohr
  • FRAGMENTmultimedija
  • ozzbozz
  • alenq
  • bope
  • kovacevic031
  • Braacic
  • berta
  • flixoni
  • gleutar
  • sbogadi
  • mmike
  • ikdes1gn
  • loud_sight
  • danijelklcom
  • t_i_n_a

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Macbook pro late 2011
  • Vidim ništa se ne piše o Macbook pro updateu, koliko vidim na nekim portalima da su blago updatani. Osobno sam gledao početnu 13" verziju koja je do sada imala i5 2.3 procesor i 360 gb hard, sada vidim da je početna verzija s i5 2.4 procesorom i 500 gb hardom. Također koliko vidim dolazi sa najnovijim lion operativnim. Pa ako je netko možda bolje upoznat sa 2011 late updateom da mi potvrdi ako su ovo točne informacije, jer kupujem ovih dana, a nisam htio uzimati 2011 mid verziju budući je kraj godine pa da ubodem late varijantu.

• 3 Komentara sorted by
  • blago povecani taktovi procesora, nista strasno! mozda je najveci upgrade taj sto je sada bluetooth 4 aktualan, iako jos nema uredjaja koji bi ga mogli iskoristiti, ali u buducnosti...

• Prije je bio i5 2.3, a sada je i5 2.4 GHz. Hard nije prije bio 360 nego 320 GB, a sada je 500 GB.

Od izlaska Liona svi Mac-ovi dolaze sa Lionom.

@kinsif, ne znam od kud tebi ta informacija, ali MacBook Pro nema Bluetooth 4, nego MacBook Air.

U Hrvatskoj, po mojoj procjeni još sigurno dva - tri tjedna neće dolaziti novi modeli sa HR tipkovnicom, ali već su dostupni sa US tipkovnicom. Nazovi kod nekog resellera i pitaj dali znaju kada dolaze novi modeli.

Inače, stari modeli su na popustu sada, pa uhvati nekog studenta da još na taj popust ostvariš 12% popusta. To za 12% popusta ti vrijedi do 14.11.

http://www.istyle.hr/main/snizenje-mac-racunala/

• ups... sad bas gledam i failao sam! moj propust, isprika!