Nasa nova igra Slingshot Defender izlazi u petak (11.11.11) pa evo najave, ko i svaki put, video govori najvise.
Feauteri igre:
Na dan izlaska igre na store ce biti djeljenje promo codova, pa se isplati biti u toku.
Slingshot Defender Facebook stranica.
Okliko zelite objaviti izlasak igre ili shareati na vasem blogu, ovdje skinite je "media pack". Postoji i mogunost dobivanja promoa unaprijed za review siteove i slicne, zato treba poslati upit na promo@vavainteractive.com
Vidim da imamo novog dezurnog kretenoida na forumu :)
Igra se cini sasvim ok, kao i sve do sad od vava gamesa.
No comment :) al imas pravo, s naglaskom na neki...
Imate do sada stvarno dosta igara/appova. Čini mi se da imate puno volje. :) Koliko vas dizajnera/developera radi na appovima?
Radi nas troje (uskoro 4) ful time za vavu, te sa strane radimo s nekoliko freelancera.
Evo 3 clanka za igru izasla:
Uf, skoro sam zapostavio mackorisnika :) dodjela promoa je na nasem FB siteu, pa vidite kako do jednoga.
ps, ako zafali, samo dajte u komentar "mackorisnik".
ficho said: Vidim da imamo novog dezurnog kretenoida na forumu
Igra se cini sasvim ok, kao i sve do sad od vava gamesa.
Ne kažem da su loši, ali ona santa night je najbolja igra ovdi.
marihomach said: Ne kažem da su loši, ali ona santa night je najbolja igra ovdi.
Meni je isto super santa night, ali sad bas da je savrsena i da treba sve ostale igre usporedivat s njom, to nikako.
Svaka čast VAVA ! , vidim da imate zbilja respektivan opus igri.
Jel se upije šta zaraditi na tim igricama, neki ka milijune zarađuju na tome ?
Ovi mislim da su zaradili blizu milje : http://www.mackorisnik.com/forumi/#/discussion/18515/santa-night-domaca-igra