ima li koji app koji daje mogucnost izbora direktorija iz kojeg ce svirat mp3 jer ovaj originalni audio svirac mi nakon par minuta prestane svirat znaci pokusavam slusat muziku sa spojenog hdd na camera connection kit a da nemoram kopirat muziku u ipad
moze li mi ko pomoc
mislim da se to nemoze ali svakak javi ak nades kaj
neznam zasto nebi moglo jer mi pocne svirat i nakon 2,30 min se izgasi mora postojat neki nacin
cekaj, jel ti ipad jailbreakan? sluzbeno to ne moze raditi koliko sam upucen, a mislim da sam dobro upucen! zato se i zove "camera conenection kit" :)
ako imas cydiju, ima sigurno nacina, ali sluzbeno nema!
izgleda da ipad nedaje dosta napajanja za ipad pa probaj da ladica ima svoje napajanje ili da spojis dodatno sa laptopa ili pc-a
ma sve je uredu sto se tice napajanja problem mi je sto kad preko iFila podem u hdd i tamo odaberem pjesmu onda me ifile pita u cemu ce otvorit tu pjesmu i daje mi mogucnost u audio sviracu(iPod) i u nekim drugim playerima koje imam instalirane na ipadu . Kad te mp3-ce otvaram u tim drugim sviracima prvo mi ih prekopira u ipad a s audio sviracem(ipod) ih ne kopira ali mi ih ne odsvira do kraja nego negdje do 3/4 pjesme i onda prestane svirat.
sMusic sa Cydia-e to moze ali ista star 2/3 pjesme odsvira i stane Ljudi pomoc sta mu smeta