Imam iphone 3 gs, u lijevom kutu kad stavim sim karticu piše traženje mreže i onda " nema usluge ".Može li mi netko reći u čemu je problem? može li se to popraviti??
Ne, nego sam mislio da samo radi probe da odes u centar grada di je jak 3G signal i da postavis dijagnozu tj. jel problem u tvojoj lokaciji ili u samom mobitelu. :) Fora je u tom kaj je 4s jedini iPhone na kojem ne mozes manualno iskljucit 3G signal.
dajte i meni se to dogadja... updateo na 5.0.1. i taj problem.... ajmo ljudi pomoc, valjda itko ista zna...
Koja si mreza,koji baseband imas na 3gs-u, na kojem si software-u bio prije update-a?
ja sam jučer kupio 4s i stalno mi se gubi mreža...npr nekog nazovem i obavim razgovor bez problema i onda kad hoću ponovno nazvat nema šanse a pokazuje kao da ima signala...onda ga ugasim i upalim pa eventualno mogo obaviti jedan razgovor....sad je na servisu da mu j.b. pas mater!!!!
Ak si na mjestu di nema jakog 3G signala, moguce je da ti mobitel svako malo prebacuje sa 3G-a na Edge, jer se na ip4s ne moze iskljuciti 3G. :p
mislim da to nema veze sa 3g jer sam ga veci dio vremena koristio sa isključenim internetom...inače telefon je zaključan na vip a ja koristim tomato karticu....na servisu su mi rekli da su to neke softverske pogreške i da su ga popravili kad ono dođem doma i kitu su oni moju popravili,al ipak tam u servisu smo isprobavali sa vip karticom i sve je radilo kak spada pa sad neznam kaj bum .....znači sad sjedim doma već jedno sat vremena i malo signala koliko hoćeš a malo ga uopće nema....evo prije koju minutu sam ga po ko zna koji put ugasio pa upalio i sad sve radi normalno i sad se nadam da bu tak i ostalo
i još samo ovo da ispričam(nekom moram)tomato ima službu za korisnike kao neku normalnu i nekakvu kao "podrška plus" i tu naplaćuju 4kn po minuti jer tamo kao rade sve neki veliki "stručnjaci" a ono na svako moje pitanje vezano za taj moj problem lik odgovara "neznam"....svaka im čast!!!
Nema veze jel ti iskljucis internet ili ne, signal i dalje ostaje na 3G-u. Ovo ti je malo signala zbog toga jer je slab 3G signal oko tebe, a taman je tolko jak da ti mob ne prebaci na EDGE i zato steka. Ak ces bit u mogucnosti, odi u centar nekog veceg grada (ne znam od kud si) i pogledaj si tam signal, sigurno ce ti bit jak,a pozivi nece prekidat.
ma kakvi, iz zg sam i prošao sam danas pola grada više puta iuvijek isti problemi... ali nemoj se ljutit ova zadnja dijagnoza mi je baš razveselila dan i dobro nasmijala jer sam cijelo vrijeme živčan zbog ove glupe i preskupe stvarčice koja ne radi kak spada. znači tvoj zaključak bi bio da (ako nisam iz nekog većeg grada)svaki put kad bih trebao nekog nazvati bilo bi dobro da odem do centra grada jer je tamo bolji signal....