Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• Veyron
  • Graba
  • tome0330
  • aramic
  • frosty89
  • Monk3
  • aladin
  • AndyBoy
  • vanja
  • MoschuS
  • CroDruid
  • siiNke
  • emanuel
  • Dottore
  • lvudric
  • ivicac1
  • corpsebride
  • prcela
  • kiFla
  • DjBeNI

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Linksys WRT120N, neće se spojit na net
  • Pomoć ljudi pomoć

Kupih si jutros taj ruter i ovako stoji:

ruter

I neće raditi!

A unesem točne podatke za spojiti se, sad imam neki zamjenski ruter, al kak naštimat ovog? :(

Post edited by Cozmika at 2011-11-09 05:52:46
     Mac Mini with Lion,  iPhone 4
  • 18 Komentara sorted by
  • Koja ti je vrsta veze na Internet, odnosno kakvi modem imaš prije routera?

• T-com ima aneks B, ako je taj aneks A neće se spojiti. Tak sam se i ja jednom zeznuo pa sam sad oprezan.

• @ soic, bit će da si u pravu. Imao je prije modem/router. Ili dokupiti modem ili uzeti sve u jednom.

• Odnjela to u links, uzela jeftiniji opet ne radi, ubit ću se

• Pazite ovo uzmem si D Linkov DIR-300 poslije i opet neće... Ja hebeno ne razumijem zašto niti ne znam di na vidim gdje mi taj annex piše. Sve u tom ruteru upišem i štanga, konekta se i tak stoji...

• Može li malo više detalja? To su routeri koji nemaju modem u sebi, dakle moraš imati kabelski ili ADSL modem prije njega.

• Zamijeni za MODEM/ROUTER . Upiši u tražilicu modem/router i vidi koje ti bu izbacilo i to uzmi. T-com to daje u komadu, Thomson 782i je i kod mene od njih. Za sada radi.

• FAK JE, modem + ruter, zato i jest taj jeftini! Kako nisam pazila kaj piše na kutiji. Ja bum ih sutra zagnjavila i prosila lovu nazat ak će htjet ak ne... Fukala sam ježa

• Probaj ga vratiti ili zamijeniti za pravi. Ak ti vrate lovu, imaš ih na Njuškalu od 100 do 300kn. Sretno ! :-)

• Ma nadam se da će vratit skroz lovu, zamjenski neki šupak ruter polovično radi... Ne znam više. Mene ruteri mrze i ja mrzim njih. Ok, ovaj put sam ja bila nepažljiva i gledala sam cijenu a ne kaj piše, priznajem...

• Zasto ne nazoves sluzbu za korisnike i da ti oni to rijese, ak ti ne radi ruter dat ce ti novi, ja sam na T-com ADSL-u, iako je proso rok od 2 god. ,a nisam potpiso novi ugovor, dosli su mi doma i dali novi ruter.

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • @ Edge, naravno, nek riješavaju!

• Edge said: a nisam potpiso novi ugovor, dosli su mi doma i dali novi ruter.

A jesu ti dali neki papir da potpišeš kad su ti davali novi uređaj?

MacBook Pro 13,3''
    iPad 2 32GB WIFI White
    iPhone 4S 16GB Black
  • juka28 said: A jesu ti dali neki papir da potpišeš kad su ti davali novi uređaj?

Nisu nista dali za potpisat, covjek je doso, spojio par zica, namjestio sta je trebo i otiso. Al uglavnom vec oko god. dana nisam pod ugovorom, iz T-coma su zvali barem 5 puta i nudili eksterni hard disk za 1 kn za potpisivanje ugovora. :P

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • Jebeno, imao i ja takvu situaciju i mamu su mi izradili tako sto su dali da potpise neki papir kad to produzenje ugovora. Žena nije ni čitala šta piše..

MacBook Pro 13,3''
    iPad 2 32GB WIFI White
    iPhone 4S 16GB Black
  • ja sam još pod ugovornom obvezom i donio mi je lik neki simensov gigaset "novi" a vidim da je izgreban i korišten. Mislim nek se jebu. Znam da će i taj riknuti kad tad, jer je refurbished ili kaj ja znam.

• Ti taj router si mogla koristiti za spajanje na net, samo prije njega moraš staviti router+modem koji će biti podešeni u bridge modeu i onda LAN izlaz s modem/routera spojiš na WAN ulaz tog tvoga i onda bi ti trebalo raditi.

BTW. Koji si kabel gurala u WAN ulaz od routera, jer RJ-11 telefonski je manji od RJ-45, trebala si primjetiti da nešto nije u redu?

• Primjetila sam...

Bezveze mi je tak ima net, imala sam prije, na silu, 2 rutera, 1000 žica kablova na sve strane. Da vidite gdje mi je komp plakali bi.