Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• take31
  • Jaksa
  • ilovric
  • nunu
  • elvisinjo
  • Mariobilll
  • Pandurantt
  • obscured by clouds
  • mojca
  • Wikiboo4
  • GemahenLahen
  • Dottore
  • snekhr
  • gsustek
  • ileo
  • olymp
  • penzo
  • A7ibaba
  • mmike
  • Zafarano

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
savjeti za kupnju iPad-a
  • Kupujem iPad 1 i našao sam preko oglasa ponudu za 2.000 Kn za iPad 1, 16gb.

Da li je to OK cijena? Na koje detalje treba paziti prilikom kupnje?

P.S. Novi sam korisnik i nikad još nisam imao iPad P.S.2 iPad mi treba za development i testianje aplikacija

• 3 Komentara sorted by
  • hmm da vidio taj za 2 soma,neznam vecina krece od 2300 sad zasto ovaj poklanja 300kn pitaj njega...mozda je malo zguljen ili udubuljen a mozda je hitno (iako je taj oglas vec dosta dugo)

• Bila je akcija u u iStyleu za prvi rođendan i iPadima je bila cijena 2000 kn. Svi su rasprodani.

Super je ideja testirati appove na prvom iPadu. Slabiji je i puno veća je mogućnost da će se app crashati na njemu nego na iPadu 2.

• Ja sam svoj iPad 16GB WiFi prodao za 2000kn :) kao nov je bio

MacBook Pro i7/8GB/Vertex 2 iPhone 4 iPad 4G iPod Shuffle