Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• hrle
  • ikikuinthenutz
  • corpsebride
  • applemanija
  • ikdes1gn
  • mujagawudakhi
  • kizo1712
  • AlkyKronick
  • Shinobi
  • iCroatiaa
  • zabac
  • Ivan Soad
  • judgedredd
  • Josip R.
  • Braacic
  • tome0330
  • Dodo
  • vojnikpero
  • mafijaš
  • ivanos2

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Imac ili nesto drugo?
  • Pozdrav ljudi! Idem na neko duze vrijeme u saudisku arabiju, te sam si htio uzet ovdje neki laptop ali su me ljudi koji su dolje odgovorili i rekli da uzmem dolje. Htio bih si uzeti Imac 27" 3.1GHz Quad-Core Intel Core i5 , Posto mi netreba nigdje samnom moze stajati i u kuci. Pa vas molim za savijete koji bi mi bili od velike pomoci, dal uzet to ili nesto drugo bilo sta. Koje su prednosti koji su nedostatci i zasto ne kupiti ili zasto da?

Jos jednom puno hvala

Mario

Post edited by Dottore at 2011-11-10 08:55:43
  • 2 Komentara sorted by
  • za sto mislis koristiti stroj? ak ti pare nisu granicnik, uzmi najjacu 27-icu (i ako ti odgovara potrebama) i deri.

Jedan potpis.
  • ZA potrebe koje ne zahtijevaju uređivanje videa ili nešto već drugo gdje je potreban jaki stroj a onda tu dolazi i veći ekran, dovoljan ti je iMac 21.5 s jačim procesorom. Inače ako budeš dolje kupovao onda možeš i konfigurirati iMac kakav bi htio imati. retno u kupovanju :)

iMac 21.5 1TB
    iPhone 4 32 GB