Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• cromen
  • rak21
  • prcela
  • brunno.classe
  • Tomek585
  • LordShigi
  • jpelko1
  • JustBlaze
  • kiFla
  • Bernard
  • tonik
  • grgamajstor
  • Vedegoo
  • wilijam23
  • AgdaM
  • vjeko
  • imaticx
  • bionda
  • ford
  • Dottore

Tko je online (3)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
new macbook air ?
  • pozdrav svima :) koristim macbook white late 2010 ... i naravno pree zadovoljan sam .. nedavno sam naletio na novi macbook air core i5 i odusevio sam se ... pa sad ono pitanje jel netko koristi macbook air novi kakav je ... kolika je razlika od macbook white-a ... i naravno jel se isplatit iskrcat tu kolicinu novaca ???? HVALAAA :)

Post edited by Dottore at 2011-11-10 12:05:42
  • 6 Komentara sorted by
  • ja koristio. solidna igracka za to za sto je napravljen..dakle, ne pretjerani zadaci, al za nekakvog prosjecnog korisnika i vise nego dovoljno..fino se pikne 4gb rama i peglaj. ak mislis da ce ti trebati vise, uzmi pro 13.

Jedan potpis.
  • Opcenito mislim da je godina dana premala razlika za novo racunalo, al sve ovisi o osobi, prije par godina sam htio kupit novi PC, cijena bi mu bila oko 5,6 tisuca, i jos dan danas ga nisam kupio (pustila me ta euforija), samo sam nadogradio graficku i procesor za 1000 kn. Tak da prije kupnje bolje dva puta razmisliti, ali ako se ima, zasto ne. :D

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • Bok, ako ga želiš i imaš toliko novaca (a da ne ulaziš u kredit za to) onda zašto ne? Mislim da će zbog SSD-a bit brži i od MB Pro 13" za uobičajene stvari

• da bas mi je reko prodavac u istylu da je brzi i od MB Pro.a ma white sam kupio pree povoljno tj za 999 dolara :) a planiram u usa pa kupit tamo AIR jel cu prodat white za 999 dolara ovdje :) i dodat somaca i uzmem si novi air :) koristio sam ga nesto sitno u istyleu i nemozes u 5 min koristenja puno toga zakljucit ... osim da je savrsen dizajn tezak je svega 1 kg ... prenosiv je totalno :)
    zato i trazim vas savjet :))

• Pa kupi ga i to onaj s većim ekranom, nemoj štedit jer je lakše vidit nego na 11" Stoga uživaj :)

iMac 21.5 1TB
    iPhone 4 32 GB
  • 13" je najmanje sto laptop treba imat ovo sve ostalo je premalo!