pozdrav svima :) koristim macbook white late 2010 ... i naravno pree zadovoljan sam .. nedavno sam naletio na novi macbook air core i5 i odusevio sam se ... pa sad ono pitanje jel netko koristi macbook air novi kakav je ... kolika je razlika od macbook white-a ... i naravno jel se isplatit iskrcat tu kolicinu novaca ???? HVALAAA :)
ja koristio. solidna igracka za to za sto je napravljen..dakle, ne pretjerani zadaci, al za nekakvog prosjecnog korisnika i vise nego dovoljno..fino se pikne 4gb rama i peglaj. ak mislis da ce ti trebati vise, uzmi pro 13.
Opcenito mislim da je godina dana premala razlika za novo racunalo, al sve ovisi o osobi, prije par godina sam htio kupit novi PC, cijena bi mu bila oko 5,6 tisuca, i jos dan danas ga nisam kupio (pustila me ta euforija), samo sam nadogradio graficku i procesor za 1000 kn. Tak da prije kupnje bolje dva puta razmisliti, ali ako se ima, zasto ne. :D
Bok, ako ga želiš i imaš toliko novaca (a da ne ulaziš u kredit za to) onda zašto ne? Mislim da će zbog SSD-a bit brži i od MB Pro 13" za uobičajene stvari
da bas mi je reko prodavac u istylu da je brzi i od MB Pro.a
ma white sam kupio pree povoljno tj za 999 dolara :)
a planiram u usa pa kupit tamo AIR jel cu prodat white za 999 dolara ovdje :) i dodat somaca i uzmem si novi air :)
koristio sam ga nesto sitno u istyleu i nemozes u 5 min koristenja puno toga zakljucit ... osim da je savrsen dizajn tezak je svega 1 kg ... prenosiv je totalno :)
zato i trazim vas savjet :))
Pa kupi ga i to onaj s većim ekranom, nemoj štedit jer je lakše vidit nego na 11" Stoga uživaj :)
13" je najmanje sto laptop treba imat ovo sve ostalo je premalo!