Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6817)

• flixoni
  • texas
  • Lolle
  • Shrek
  • Braacic
  • iBoki
  • TonySoprano
  • zeMOo
  • toc
  • Gogic
  • AdoSel
  • nonich
  • Darian
  • kakarinac
  • Chelavy
  • ivan_cis

Tko je online (1)

iOS 5.0.1
  • 61 Komentara sorted by
  • Ha onda se mozemo samo nadat da ce 5.0.2 popraviti trajanje baterije jer mene ovo oko baterije izluđuje.Neki dan odem van sa 60% baterije i mislim si dali da uzmem punjač za svaki slučaj ali reko ma dosta mi je 60%.Ukljucio sam 3g i vec nakon par sati dolazi obavijest da je baterija prazna!

• I ja sam to primjetio!

• OK, ja sam ga pustia da se skroz isprazni, napunia do kraja i sad opet radi normalno. 5% otišlo tijekom noći

@iBlagajic on Twitter
    Kontrolor Leta on Xbox Live!
  • Clark Kent said: OK, ja sam ga pustia da se skroz isprazni, napunia do kraja i sad opet radi normalno. 5% otišlo tijekom noći

Po meni to baš nije normalno.. Ajde, ako ti je sve popaljeno još nekako..

Trenutno više ne isprobavam android :)
  • rak21 said: Po meni to baš nije normalno.. Ajde, ako ti je sve popaljeno još nekako..

Sve je popaljeno i nije normalno, ali neki dan mi je preko noći pola baterije otišlo. Ali, čini mi se da se sve vratilo na staro... :-( curi 5-6 posto po satu. Ne shvaćam zašto iz Apple-a ne reagiraju, ovaj update je bia totalni promašaj.

@iBlagajic on Twitter
  • ma više se time uopće ne opterećujem.. skoro sam pokleknuo pred znatiželjom kad je izašao iOS5 ali suzdržao sam se hvala bogu. kad izdaju update koji radi i to potvrde korisnici stavljam iOS5 a do tad, 4.3.3 radi ko beba..

Trenutno više ne isprobavam android :)
  • iOS 5.0 kad je izaša je radia ko sat... Ne shvaćam šta su mogli tako zajebat

@iBlagajic on Twitter
  • meni isto odlicno radi, s obzirom na to da vucem isti backup vec 4 godine...

zao mi da obrisem neke sms-ove i jos neke gluposti, ali cu morati u nekoj buducnosti :/

punim ga svaki dan, a nov je (mj dana star)

MacBook Pro (Retina) iPhone5 iPad iPod nano
  • Probajte napravit restore sa 5.0.1 ,znaci skinete cijeli ispw ios 5.0.1 ,restore, zatim sat as new i kad se sve namjesti samo povucite stari backup, meni je pomoglo, 50% mi ode tijekom cijelog dana, koristim ga dosta, a takodjer su mi ukljucene notifikacije i lokacijske usluge.

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • Jel vama 5.0.1 bugovit? Meni je i zapravio se cudim kak nisu dosta toga sanirali.

Post edited by big_mac at 2011-11-22 09:41:03
  • Zadnjih par dana me počeo zezati iPhone 4, mislim da je to zbog update-a ili nešto, internet radi max 5-10 minuta, onda počinje bacati da ne može otvoriti stranicu i slično, dok Appstore uopće ne radi, ne može mu pristupiti.. pokušao sam reset network settingsa al isto.. ima neko prijedlog?