ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Ha onda se mozemo samo nadat da ce 5.0.2 popraviti trajanje baterije jer mene ovo oko baterije izluđuje.Neki dan odem van sa 60% baterije i mislim si dali da uzmem punjač za svaki slučaj ali reko ma dosta mi je 60%.Ukljucio sam 3g i vec nakon par sati dolazi obavijest da je baterija prazna!
I ja sam to primjetio!
OK, ja sam ga pustia da se skroz isprazni, napunia do kraja i sad opet radi normalno. 5% otišlo tijekom noći
Clark Kent said: OK, ja sam ga pustia da se skroz isprazni, napunia do kraja i sad opet radi normalno. 5% otišlo tijekom noći
Po meni to baš nije normalno.. Ajde, ako ti je sve popaljeno još nekako..
rak21 said: Po meni to baš nije normalno.. Ajde, ako ti je sve popaljeno još nekako..
Sve je popaljeno i nije normalno, ali neki dan mi je preko noći pola baterije otišlo. Ali, čini mi se da se sve vratilo na staro... :-( curi 5-6 posto po satu. Ne shvaćam zašto iz Apple-a ne reagiraju, ovaj update je bia totalni promašaj.
ma više se time uopće ne opterećujem.. skoro sam pokleknuo pred znatiželjom kad je izašao iOS5 ali suzdržao sam se hvala bogu. kad izdaju update koji radi i to potvrde korisnici stavljam iOS5 a do tad, 4.3.3 radi ko beba..
iOS 5.0 kad je izaša je radia ko sat... Ne shvaćam šta su mogli tako zajebat
meni isto odlicno radi, s obzirom na to da vucem isti backup vec 4 godine...
zao mi da obrisem neke sms-ove i jos neke gluposti, ali cu morati u nekoj buducnosti :/
punim ga svaki dan, a nov je (mj dana star)
Probajte napravit restore sa 5.0.1 ,znaci skinete cijeli ispw ios 5.0.1 ,restore, zatim sat as new i kad se sve namjesti samo povucite stari backup, meni je pomoglo, 50% mi ode tijekom cijelog dana, koristim ga dosta, a takodjer su mi ukljucene notifikacije i lokacijske usluge.
Jel vama 5.0.1 bugovit? Meni je i zapravio se cudim kak nisu dosta toga sanirali.
Zadnjih par dana me počeo zezati iPhone 4, mislim da je to zbog update-a ili nešto, internet radi max 5-10 minuta, onda počinje bacati da ne može otvoriti stranicu i slično, dok Appstore uopće ne radi, ne može mu pristupiti.. pokušao sam reset network settingsa al isto.. ima neko prijedlog?