Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• AdoSel
  • Igor_martic
  • luciusorg
  • JiXaW
  • dule
  • Mariobilll
  • nikolamujdzic
  • maxt
  • mex2
  • SFSoM
  • rajko
  • sbogadi
  • micho0305
  • ante08
  • TomoV
  • denis_osijek
  • rise
  • kriksy
  • nix1001
  • werfter

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
POSAO: iOS APlikacija
  • Trazimo iOS developera za izradu LiveScore aplikacije.

Aplikacija za Android vec postoji u visokoj BETA verziji, pa bi iOS razvoj trebao biti nesto jednostavniji zbog pripremljenog terena sa serverske strane.

Za ovaj posao bi nam odgovarala dva profila developera 1) Student viših godina koji umjereno poznaje iOS, te bi u narednih 6-12mj slobodno vrijeme iskoristio za ucenje i konstantni razvoj ove i drugih aplikacija 2) Freelancer sa iskustvom koji bi aplikaciju napravio u 1-3mj, nakon cega bi u nesto slabijem angazmanu sudjelovao u redovitim nadogradnjama

mjesto rada: Zagreb(Jarun) u kombinaciji sa radom od kuce placa: Prema dogovoru, u skladu sa razinom znanja. nema neugodnih situacija tipa "ali to se nismo dogovorili..." jer sve sto tokom razvoja budemo dodatno trazili od aplikacije cete i naplatiti

Za dodatne informacije posaljite svoj neformalni CV na eulivescore@gmail.com (molim navesti mackorisnik.com kao izvor oglasa)

• 3 Komentara sorted by
  • sori ako se petljam u nesto sto nije moj posao, ali sta livescore aplikacija ne postoji vec?

• ma ne, sori ako si me krivo shvatio, nista negativno, samo me zanimalo dali radite novu aplikaciju bas za livescore.com, ili neku svoju koja ce se samo tako zvati! ocito je ovo drugo! sori jos jednom na upadu!

Thanked by 1bubac
  • Imam samo 1 post, pa moram biti fin i pristojan :)

Dakle, postoji budget da se napravio iOS aplikacija koja ce imati pokoju ligu vise od postojece livescore aplikacije i pokoji sport vise od iste te aplikacije.

Tako da ne vidim nikakav problem, pogotovo u slucaju kada developer odmah dobiva lovu bez brige hoce li se app probiti na marketu.

eto, nadam se da ce ovaj oglas potaknuti jos nekoga da se javi