Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• djgagy
  • Žarko
  • big_mac
  • oki1993
  • Ficek
  • bojanjanjanin
  • croalex
  • Munja01
  • SuperUnknown
  • Vedo
  • Antonio
  • Braacic
  • Ilko21
  • mex2
  • Damirst
  • Nothing
  • 031robert
  • aravnic
  • borinem
  • nix1001

Tko je online (4)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Navigacija na neJB iP4
  • neJB kak prosto zvuči :P

Jeli moguće na neke magične načine khm khm doći do tom tom-a ili don't panic croatia, i onda na neJB iPhone 4 instalirat to?

Post edited by Dottore at 2011-11-11 03:16:01
     Mac Mini with Lion,  iPhone 4
  • 13 Komentara sorted by
  • pa da se dogovori recimo 10 nas, svako da 10$, kupimo gitf card, napravimo jedan novi ID i preko njega si svako instalira navigaciju za koju se dogovorimo...

• Jel ima neko ogranicenje kolko uredjaja moze koristiti isti ID? Ako nema, onda bi bilo zanimljivo otvoriti ID racun samo za ovaj forum, gdje bi clanovi platili recimo clanarinu (za pocetak 5-10$) i predlagali aplikacije, zatim bi se glasovalo, itd. Vrlo jedna zanimljiva ideja, a i mislim da ovaj forum zasluje tako nesto. :)

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • Moze, ides na App Store u search upises don't panic i kliknes na Buy ;)

• nema magije bez jb-anja :p

• Ja sam taman napunio 18 i poceo vozit, al bed mi je dat 10$ za komad softwera (znate kak je to u sš :D ) , a i moze se dogodit da mi se razbi ili izgubi ajfon (vjerovatno nece posto pazim, al tko zna),pa ne znam kad bi dobio drugi. Razmisljam jos o Don't panicu.

Ova ideja od @kinsif-a je dosta dobra, sto se vise ljudi okupi, to bolje, za manje novaca se moze dobiti kvalitetnija navigacija (ali i drugi tip softwer-a, vjerovatno bi bilo malih neslaganja, al zas ne probat ). Ja sam za.

Post edited by Edge at 2011-11-11 08:25:09
    www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • to je dobra ideja, i ja bih bio za ako bi se mogli složiti što se kupuje. Ako je i samo navigacija u pitanju nije siguran dogovor :-)

Post edited by galla at 2011-11-11 08:50:08
  • Ma ideja je odlična. Samo kinsife ima jedan problem. Ovo je Josip predložio jako davno i nije dobilo baš pozitivne komentare. A možda u onoj šumi nepismenosti nitko nije ni uspio razumjeti što to on predlaže.

• Meni hitno treba sutra app a nemam na računu 10 dolara je-be-no... Tako ću se zgubit da će to bit predivno

• 1) napravi JB i stavi neku poštenu navigaciju (iGO, Navigon).

2) kupim ti Don't panic, vratiš mi lovu kad budeš imala

Post edited by dubazg at 2011-11-11 16:00:43
  • Jb nikad vise :)

Ovo pod 2 bi islo sam kaj sam idiot za internet bankarstvo. Bi ja i sutra stavila 50 i nekaj kuna tj. 70 kaj je ziher je ziher al neznam se ja sluzit s tim opcijama prebacivanja. Ujutro putujem i bas kad i stavim nemam si di skinut... Ma dobro zaista hvala na ponudi budem si kartu hrvatske i po starinski! Malo to malo google maps!

• e ježi ga, bi te ja naučila kako se rade prijenosi. to je stvarno najmanji problem u svemu.

valjda se nećeš izgubiti ;)

• Ja sam se svojevremeno po Splitu koristio sa googleovom. Upisao adresu i odvela me na cilj. :-)

• Ebeš ti navigaciju, odlučih se na vlak!