Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• Tunte
  • majstor79
  • Primat
  • TomTom
  • Hrco
  • Salko
  • nikolamujdzic
  • panda
  • matijavz
  • Tomek
  • Damirst
  • andreicek
  • jpenezic
  • papa_Strumpf
  • luciusorg
  • brane
  • dpeji
  • tonik
  • fulek
  • aravnic

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Preporuka macbook modela
  • imam problem nemogu izvagati šta bi bilo bolje uzeti evo par primjera:

MBP 13" i7 - novi MBP 15" i7 2.0 quad core - rabljeni star par mj MBA 13" 1.8 MBP 15" A1286 Procesor Intel 2,66GHz i7

imam cca 9000Kn pa bi bilo super ako bi mi predložili nešto u toj cijeni rabljeno ili novo i pomognete mi u odabiru!

Računalo b se koristilo kao glavno računalo za sve !

Hvala

Post edited by CooL at 2011-11-12 10:59:24
  • 7 Komentara sorted by
  • Ja uvijek idem na novo. Ali ako se nema, i rabljeno je savršeno. E sada, smatram da je od osoboe do osobe što i kako kupiti. Ja znam da nebi nikada uzeo 17", pa ni 11".

Meni je 13" idealan - savršena dimenzija. 15" bi uzeo samo da se 13" kompletno izbaci iz ponude.

Uvijek bi prije uzeo Pro, nego Air, ako će se koristiti kao Main ili glavni, no ne pita se mene, ti si taj koji mora znati za što ćeš ga koristiti i koji ti treba. No opet, možda sljedeći koji uzmem bude Air 13".

Za sada dajem prednost Pro-u, ako se češće koristi i ako će se raditi malo "jače" stvari na njemu.

• Da tak i ja razmisljam ali onda se bojim da ce 13" biti slab zbog graficke! Tak da vise vazem na 15"

• Ali njega mogu samo rabljenog uzet posto mi je izvan okvira! :(

• Ako je dobro ocuvan, uzmi. Ipak je to Apple, izdrzljivi su oni... ;)

• ma ići ču na 13" i7 novo je novo! ;)

• Kupi dok ti još traje ovih 12% BTS akcija.

• ne mogu moram čekati do 12mj. tad mi sjeda lova!