Kaže na webu: Stiže uskoro. I da, izgleda da ćemo mi Hrvati jedini imati iPhone 4S sa 1GB rama, barem tako kažu t-mobileovci :P :P
U novom pravilniku HAKOM-a jasno pise da istekom ugovora imaju obvezu otkljucati mobitel, dakle i ako nisu poceli dani su im odbrojani, ali volio bih dobiti sluzbenu informaciju.
@dare zasad nemam tih informacija, kad neš doznam, javim.
Organizacija je bila sramotna u t-smecu. Ne samo da nije bilo 64gb, vec niti 32gb modela.
@kovacevic031 Pogreška je već prijavljena, uskoro ćemo prepraviti. Hvala :)
Ima u tom tekstu još toga za ispraviti!
OK ovo oko procesora sam preskočio :D
iPhone 4S će u T-Centrima biti dostupan od 25.11.2011.
iBoki said: iPhone 4S će u T-Centrima biti dostupan od 25.11.2011.
iBoki, znamo to pisalo je na T-portalu. Reci nam nesto sto ne znamo:
1) Hoce li cijene biti iste kao za iPhone 4? Hoce li biti kakvih novih tarifa ili promocija?
2) Hoce li biti svi modeli dostupni (16, 32, 64 GB)
3) Na Jabucnjaku se pojavila slijedeca informacije:
"od 08.11.2011. ukoliko ste uzeli iPhone s ugovorom od dvije godine, nakon tih dvije godine imate pravo na besplatni unlock u bilo kojem t-mobile centru."
Meni su danas rekli da to nije tocno, ali nekako ne vjerujem agentima na prvu. Mozes li ti provjeriti to?
dare said: "od 08.11.2011. ukoliko ste uzeli iPhone s ugovorom od dvije godine, nakon tih dvije godine imate pravo na besplatni unlock u bilo kojem t-mobile centru."
Mene isto zanima, ovo je jako bitna informacija.
Tnx!
4S je rezerviran, 2 komada :D
U T-mobile ili u Vipa? Jel poceo T-mobile s rezervacijama?
T-mobile, ma nije poceo sa rezervacijama ali imam frendicu koja radi tamo na dobroj poziciji pa mi moze sve odraditi unaprijed. Nemaju jos niti cijene formirane, slijedeci tjedan su ajfocni na skladistu pa ce mi javiti cim stignu.
Sad sam joj poslao i mail za ove fore sa otkljucavanjem nakon sto istekne ugovor, promptno mi je odgovorila:
"To je bio prijedlog zakona, i o tome se raspravljalo, nisam sigurna je li taj dio uvršten u novi pravilnik. Procedure još nemamo za to, vjerojatno će taj dio raditi servisi, poslala sam upit jesu li smislili proceduru pa se javim."
Da, to je jos uvijek prijedlog pravilnika koji je na javnoj raspravi do 28. studenog. Ne znam kada bi trebao stupiti na snagu
Evo što piše na stranici 8:
(10) Operator javnih komunikacijskih usluga u pokretnoj elektroničkoj komunikacijskoj mreži može ograničiti mobilni uređaj na rad unutar vlastite mreže samo u slučaju ako ga pretplatnik uzima uz sklapanje pretplatničkog ugovora uz uvjet minimalnog obveznog trajanja pretplatničkog ugovora. Operator je obvezan po isteku ugovorne obveze pretplatniku odmah i bez naknade omogućiti daljnje korištenje uređaja u ostalim mrežama.
Korisnicima unaprijed plaćene usluge (pre-paid) ista mogućnost mora biti omogućena nakon 12 mjeseci korištenja usluge uz predočenje računa o kupnji mobilnog uređaja
Sta se rezervacije tice, Vip je to bolje odradio. Jedini je problem sto Vip nema trenutno nikakve tarife.
otkljucavanje nakon isteka ugovorne obveze bi bilo sjajno! da trenutacna vipova ponunda tarifa je koma a bome ni tshit nije nesto bolji...bas su ga sad zasrali s +bodovima i cijenama...
Za mene T-mobile ima ok ponudu tarifa, ali mi je neprihvatljivo da ja kao njihov korisnik bez ugovorne obveze ako potpisem novi ugovor placam duplo vise nego netko tko se prebaci s druge mreze. Naravno, mogu i ja uzet broj na drugoj mrezi, prebacit na T-mobile i ostvarit popust, ali nervira me to nepostivanje starih korisnika.
ne znam ak ste vidli al moze se vec rezervirat u t-mobile: https://www.t-mobile.hr/iPhone4s/prijava-privatni.asp
Na VIP je isto ponuda za novi 4s i možete se predbilježiti na njihovim strancama . Ja sam svojevremeno uzeo tarifu 400 koja je bila smanjena na 200 jer su davali takvu akciju, pa vjerujem da će tako biti i sada. uU tarifi 200 (koja je prje bila 400) imam 2GB interneta, 1000 min razgovora i 500 sms poruka, mislim da je to puno povoljnije nego što je nudio T-com. Naravno to je bilo prošlugodinu. Jedino što im na stranicama ne piše koje će modele imati (jabih volio onaj od 64GB) ali mislim da će biti najčešća ponuda od 16 a sad možda bude i od 32 dok će se vjerojatno za onaj najjači model prodavati isključivo po zahtjevukupca.
Ma Vip je ukinuo te Sve za mene tarife, sad imaju samo ove unlimited koje su stvarno ocajne (osim ako ne pricate iskljucivo sa Vip korisnicima)
vlasta said: Na VIP je isto ponuda za novi 4s i možete se predbilježiti na njihovim strancama . Ja sam svojevremeno uzeo tarifu 400 koja je bila smanjena na 200 jer su davali takvu akciju, pa vjerujem da će tako biti i sada. uU tarifi 200 (koja je prje bila 400) imam 2GB interneta, 1000 min razgovora i 500 sms poruka, mislim da je to puno povoljnije nego što je nudio T-com. Naravno to je bilo prošlugodinu. Jedino što im na stranicama ne piše koje će modele imati (jabih volio onaj od 64GB) ali mislim da će biti najčešća ponuda od 16 a sad možda bude i od 32 dok će se vjerojatno za onaj najjači model prodavati isključivo po zahtjevukupca.
>
Već su stavili akciju! ;)
http://www.vipnet.hr/privatni-pretplatnici/vip-daruje-dvostruko
Prvih 6 mjeseci se plaća 50%, nisam siguran ali mislim da je prošle godine bilo da kad uzmeš preplatu imaš kroz cijele dvije godine na 50%,šta ne?
mislim da je bilo "doživotno u pola cijene". super onima koji su tad prešli :/
sve za mene tarife kod vipa su bile pola cijene pretplate doživotno tj sve dok ste na toj tarifi
da. uz moguce povecanje tarife (povecate i ostanete na tom "dozivotnom") a u slucaju smanjenja tarife, "dozivotnost" :D se ukida.
Je dobio sam dozivotno u po cijene. Ovo sto sad nude i nije toliko lose jer prvih 6 miseci je pola cijene a poslije je opcija koju si odabrao u pretplati cijelokupna. Iritira me samo sto ja kao korisnik Vip ne mogu kupiti jos jedan iPhone(4s), vec bih morao uzeti novi broj na pretplatu. Bilo bi logicno da mogu i da produzim ugovor a period od 2 godine na isti broj a zeni bih dao ovaj phone.
Da bilo je na sve za mene 24mj. U pola cijene,ali i uvjet da novi ugovor/produzenje možete tako potpisati..:)
Da ne otvaram novi thread, evo i T-mobile cijena za iP 4S
http://www.t-mobile.hr/iphone/
A na facebook profilu HT-a najavljaju i popust do 900 kuna tko ga kupi na ekskuluzivnoj ponocnoj prodaji 24.11.
Ja tu nigdje ne vidim cijene za Iphone 4s, samo sa 4 i 3Gs!?
Ne valja im nesto stranica, evo cijena za 4s 32GB:
total S: 3.498 kn total M: 2.698 kn total L: 2.298 kn total XL: 1.898 kn total XXL: 998 kn
To mi nekako ne štima, jer po onome šta piše na njihovoj stranici, jeftiniji je u tim tarifama Iphone 4s nego Iphone 4!? A možda sam ja nešto krivo vidio :-)
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-12-00.asp?sifra=APIPHONE432GBWHITE
Je, jeftiniji je, al ove godine nemaju Bozicnu akciju, a imaju konkurenciju. A ako odes sutra u Marmontovu onda imas jos popusta :)
Pa meni su te cijene skroz prihvatljive. Iskreno, mislio sam da će biti skuplji. A šta će biti sa cijenama Iphonea 4, jer nekako mi je glupo da je novi model jeftiniji od starog?! :-)
Mene malo nervira sto 50% popusta na tarifu daju samo za prijelaz, al ok :)
Na šta daju 50% i na koliko dugo?
Na extra tarife, 2 godine, samo za prijelaz s druge mreze
Vidim da su ukinuli mogućnost odlaska u minus s bodovima. Prije si pretplatu mogao produžiti 6 mjeseci prije isteka, a sad možeš samo u onom mjesecu kad ti ističe. Ako se ne varam prije je popust na 6000 bodova bio 400 kn, a sad je 200 kn. Još jednom su potvrdili da su im bitniji novi pretplatnici a ne stari.
Di to pise da sada mozes produzit samo u zadnjem mjesecu?
Uglavnom, nije dobro ovo sto rade, postojeci korisnici bi im trebali biti najbitniji jer je puno lakse nekoga zadrzati nego dovuci novog. Ali konkurencija je jos gora pa im se za sada vjerojatno to nece osvetiti... da Vip ima ponudu koju je imao lani bez razmisljanja bih presao, ovako nema sanse.
Nazvao sam SZK nekoliko puta, i svi su to potvrdili. To je neko novo pravilo staro mjesec dana. I ja ću dobro razmisliti hoću li ostati kod njih ili ne, jer takvo ponašanje je sramotno.
A cuj, na Vipu se odavno moze produziti samo u zadnja tri mjeseca, a od kad su ukinuli Sve za mene tarife postali su totalno nepovoljni. Ja sam racunao, i cak su mi s ovih 50% popusta za prijelaz znatno nepovoljniji od T-mobilea.
Bolje 3 mjeseca prije isteka nego u mjesecu kad ti ističe pretplata. Ako se i odlučim na produženje ugovora, Iphone 4s bi me izašao skuplje nego sam planirao nakon ove promjene vrijednosti bodova. U konačnici, nemamo baš prevelik izbor, samo je bitno odabrati manje zlo. :-)
Ja sam odlucio uzeti Extra Total L veceras (nakon 6 mj smanjit na M), tako bi me 32GB izaslo 1900 kn, nazalost fali mi par plus bodova za jos 200 kn popusta.
A ovo za ugovor, a jebiga volio bi i ja da je 6 mjeseci :)
Može li se još uvijek prebaciti na nižu pretplatu, jer ne bi me čudilo da su i to promijenili?!
Ako ga kupiš večeras, koliki popust dobiješ na tu tarifu?
Prema specifikacijama tarife koju sam cita jucer - moze. Veceras dobijem 400 kn popusta.
Savjetujem ti da DOBRO provjeriš možeš li se spustit na nižu ili ne!! Imao sam iskustva s tim pa ti savjetujem da provjeriš.
Mobovi su u T centrima i evo igra se sa njima :-)
ne pise koliko su cijene otkljucanih uređaja...
Ove cijene koje je dare gore stavio, na slici, me uvjerava moja ekipa iz tmobilea da su krive.
Not, sad su mozda i tocne. Ostaje cekati...
Da li je netko primjetio da se sa brovsera na kompu (PC), barem meni, cijenik za iPhone 4S ne vidi, no kad na isti site odem sa ajfonom cjenik je dostupan?
Jučer sam išao preko laptopa (mpb) pogledati cijene na tom linku ali se nisu vidile, danas je sve ok.