Moj iPhone nije jealbrejkan i tvornički je otključan, do sada je svaki update prošao bez greske. Na zadnjem update 5.0.1 se pojavljuje greska da mi apple neda pravo "This device isn,t eligible”. Napravio sam i novi iTunes update i ista stvar se desava, probao sam iz DFU i Restore moda i isto se desava, ako netko zna riješenje bio bih mu zahvalan na odgovoru.
koji operater je? ja sam na vip i meni prolazi bez problema. znalo se desavat da u t-com ne die bas bajno uvik, pa ne bi bilo ose da ti oni naprave update ilida nazoves korisnicku podrsku.
drago11 said: Hvala Vlasta, ali uspio sam preko samog mobitela na software Update u Settinzima. Cudi me kako to nitko na Mackorisniku nije rekao. Znaci Mackorisnih nije vise ono sto je bio dok smo svi bili na prvoj generaciji iPhonea, sada su to izgleda samo dica koja igraju igrice i hvale se koji wallpaper je ljepsi. Sramota.
Cudi me da si tolko blesav da ne znas za update preko settings-a, da imas imalo znanja o iPhone-u to bi prvo probo napravit (jedna od najvecih inovacija u iOS-u, tko bi posumnjao da ti to nije bilo prvo u planu? ), zato i postoji FAQ kod svakog softwer update-a, nekima treba, nekima ne, ali izgleda da je trebi potreban.
...koji bedak..
Edge, vidim da bi mogao znati odgovor zasto ne prolazi update preko iTunsa, bi li mi odgovorio..
Hvala Vlasta, ali uspio sam preko samog mobitela na software Update u Settinzima. Cudi me kako to nitko na Mackorisniku nije rekao. Znaci Mackorisnih nije vise ono sto je bio dok smo svi bili na prvoj generaciji iPhonea, sada su to izgleda samo dica koja igraju igrice i hvale se koji wallpaper je ljepsi. Sramota.