Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• shuffle
  • kovacevic031
  • apple99
  • pech
  • Irencica
  • tonci
  • MrNice
  • mafijaš
  • proboy
  • mate
  • Matea
  • emmichaelis
  • dnbstudio
  • pbaburic
  • cdnm
  • wilijam23
  • C R O W
  • rise
  • EdSe
  • Chelavy

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Ograničavanje brzine wirelessa
  • Hej ekipa,

Ovak ja koristim žični net i imam podstanare koji mi koriste (for free) wireless i sad malo mi to ide na kurac jer idem skinuti recimo film ili potpuno legalnu iso ubuntu srać... i download mi ne ide preko 150 KB a inače kad nisam trebala vezu dijeliti je šibao 415 KB bez beda...

E sad ja bi njemu ograničila recimo na 30 KB pa si nek chata a filmove si neg domeka skida a ne meni >.< ima li koji softver ili način?

 Mac Mini with Lion,  iPhone 4
  • 5 Komentara sorted by
  • ovisi koji ruter imas, oni neki stariji Siemensi su imali to (SE555 cini mi se)

Post edited by dare at 2011-11-16 09:35:12
  • Pogledaj da li ti router podrzava Quality of Service (QoS), tamo bi trebale biti ostavke da se podesava traffic ovisno o kriterijima, MAC adrese, IP adrese, aplikacije, portovi...

• tnx, sad znam kaj trebam tražiti

• Jel mi možete preporučiti kakav app s kojim ja mogu vidjeti koliko od meni kilobita vuče kroz wireless?

• Speed Test

iMac 27" i5 + Magic Mouse + Wireless Keyboard + Magic Trackpad + Remote
    Macbook Air 13" 1.86 256GB SSD
    iPhone 3GS 32 GB Black
    iPhone 4 32 GB Black
    Potpisujem! +1