Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• elviszd
  • lajka
  • Jonny018
  • PeroZ
  • m3d033
  • micho0305
  • corpsebride
  • smugl3r
  • ellaa
  • SinkeSS
  • Ozi50
  • iVar
  • th3ana
  • brane
  • Virtualni
  • dule
  • ecvis17
  • panda
  • Ivana555
  • Phantom_Lord

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
MB Air - SSD pitanje
  • Svi znamo da u novim Air strojevima dolaze SSD memorije, u ne-HDD obliku, vec u obliku cipa. Mene zanima jel se to moze promijeniti, dakle, ako uzmem npr MB Air 11" s 64gb SSD-om, dal mogu negdje kupit i ubacit tipa 256 gb (ili ako uzmem 13" 128 dal mogu naknadno ubacit 256-icu unutra). Pretpostavljam da ce cijena bit paprena, al eto, cisto informacije radi se zanimam jel moguce to napravit.

Jedan potpis.
  • 4 Komentara sorted by
  • Nope, MBA nije proširiv od strane korisnika. Jedino što možeš je odabrati model koji ti najviše odgovara.

iPhone 3GS 16GB
    iPad 2 3G 32GB White+SmartCoverRed
    iMac 27" i7 2009
  • si ziher? dobio sam informaciju koja kaze da su ti SSD-ovi u obliku keksica (kakvi su, npr, ramovi bili - ili jesu), samo da je prokleto skupa opcija.

Jedan potpis.
  • To je istina, maknuli su kučište SSD-a da bi izgubili na dimenzijama. Međutim, pročitao sam negdje da su zalemljeni na matičnu, tako da naknadne izmjene ne dolaze u obzir. Ista stvar je i s RAM-om. Ako netko zna drugačije, neka javi.

iPhone 3GS 16GB
    iPad 2 3G 32GB White+SmartCoverRed
    iMac 27" i7 2009
  • http://www.zdnet.com/blog/apple/confirmed-third-gen-macbook-air-ships-with-upgradable-ssd-updated/10638

tu kazu da je moguce, SSD ima prolaz sto se upgradea tice, RAM nema. al kako sam i pretpostavio, BRUTALNO su skupi :D dakle, primary objective sto se Air-a tice je direktna kupovina jaceg modela. ili prodaja bubrega za upgrade :D

Jedan potpis.