Svi znamo da u novim Air strojevima dolaze SSD memorije, u ne-HDD obliku, vec u obliku cipa. Mene zanima jel se to moze promijeniti, dakle, ako uzmem npr MB Air 11" s 64gb SSD-om, dal mogu negdje kupit i ubacit tipa 256 gb (ili ako uzmem 13" 128 dal mogu naknadno ubacit 256-icu unutra). Pretpostavljam da ce cijena bit paprena, al eto, cisto informacije radi se zanimam jel moguce to napravit.
Nope, MBA nije proširiv od strane korisnika. Jedino što možeš je odabrati model koji ti najviše odgovara.
si ziher? dobio sam informaciju koja kaze da su ti SSD-ovi u obliku keksica (kakvi su, npr, ramovi bili - ili jesu), samo da je prokleto skupa opcija.
To je istina, maknuli su kučište SSD-a da bi izgubili na dimenzijama. Međutim, pročitao sam negdje da su zalemljeni na matičnu, tako da naknadne izmjene ne dolaze u obzir. Ista stvar je i s RAM-om. Ako netko zna drugačije, neka javi.
tu kazu da je moguce, SSD ima prolaz sto se upgradea tice, RAM nema. al kako sam i pretpostavio, BRUTALNO su skupi :D dakle, primary objective sto se Air-a tice je direktna kupovina jaceg modela. ili prodaja bubrega za upgrade :D