Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6830)

• dabiggie
  • MarkoAF
  • Mafija
  • ikikuinthenutz
  • andrej1234
  • dannyded
  • Vedo
  • bionda
  • Kid-A
  • aramic
  • Mariobilll
  • iPekica
  • apple99
  • nix1001
  • luciferred
  • wilijam

Tko je online (2)

Paljenje iphone.a nakon gašenja zbog prazne baterije
  • Koliko vam treba vremena da bi mogli upaliti iphone? Totalno mi je iritantno da moram čekati da se baterija napuni do određenog nivoa kako bi se iphone upalio.. Sjećam se da je prije bio neki app na cydii koji je omogućavao promtno paljenje..

Trenutno više ne isprobavam android :)
  • 7 Komentara sorted by
  • iskreno, ja nisam nikad "mjerio" vrijeme, al mislim da je par minuta u pitanju. odokativno 5, al nemoj me drzat za rijec :D

Jedan potpis.
  • iphone 4 ili? na 3gs duže traje..

• Ajmo neke brojke vlasnika, koliko vam treba da se mob upali nakon sto se ugasi zbog prazne baterije a nakon što ga prikopčate na punjač? Posebno me zanimaju 3gs iskustva..

• iPhone 4 mi se jos nije ni jednom ugasio zbog prazne baterije, a na 3gs-u kolko se sjecam to je trajalo oko par minuta, maksimum 5.

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • Meni se igasio akon sto je cjela baterija iscurila (iPhone4). Trebalo je dobrih 15 min da se upali.

iMac 21.5 1TB
    iPhone 4 32 GB
  • Da, meni na 3gs isto treba 15 i više minuta. Neki dan mi se usred razgovora ugasio mob i nikako da se upali a bio sam u toku važnog razgovora. Priključio na struju i čekaj..čekaj...čekaj....

Sjećam se da sam još davno prije naišao na cydii na neki tweak čijom instalacijom se iphone palio odmah tj. nije se moralo čekati da se baterija napuni do određenog postotka..

Zna li netko koji je to app?

Post edited by rak21 at 2011-11-19 06:31:36
  • Meni 3gs par minuta treba da se upali nakon praženjenja baterije.