ficho
7549
Luka
6831
Darko Kontin
4265 Koliko vam treba vremena da bi mogli upaliti iphone? Totalno mi je iritantno da moram čekati da se baterija napuni do određenog nivoa kako bi se iphone upalio.. Sjećam se da je prije bio neki app na cydii koji je omogućavao promtno paljenje..
iskreno, ja nisam nikad "mjerio" vrijeme, al mislim da je par minuta u pitanju. odokativno 5, al nemoj me drzat za rijec :D
iphone 4 ili? na 3gs duže traje..
Ajmo neke brojke vlasnika, koliko vam treba da se mob upali nakon sto se ugasi zbog prazne baterije a nakon što ga prikopčate na punjač? Posebno me zanimaju 3gs iskustva..
iPhone 4 mi se jos nije ni jednom ugasio zbog prazne baterije, a na 3gs-u kolko se sjecam to je trajalo oko par minuta, maksimum 5.
Meni se igasio akon sto je cjela baterija iscurila (iPhone4). Trebalo je dobrih 15 min da se upali.
Da, meni na 3gs isto treba 15 i više minuta. Neki dan mi se usred razgovora ugasio mob i nikako da se upali a bio sam u toku važnog razgovora. Priključio na struju i čekaj..čekaj...čekaj....
Sjećam se da sam još davno prije naišao na cydii na neki tweak čijom instalacijom se iphone palio odmah tj. nije se moralo čekati da se baterija napuni do određenog postotka..
Zna li netko koji je to app?
Meni 3gs par minuta treba da se upali nakon praženjenja baterije.