Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• Razor
  • jedan.tamo
  • mack666
  • marinkekac
  • antevekic
  • leri
  • switcher7
  • Zoki_Zg
  • macaksb
  • Kikachica
  • ikikuinthenutz
  • Antonio
  • monotag
  • toc
  • AlkyKronick
  • nunu
  • Zafarano
  • krkljan
  • siiNke
  • glatki03

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Izasao Winamp za IntelMac:)
  • Post edited by Dottore at 2011-11-19 03:21:55
    -iPhone2g
    -PowerBookG4 1.67...
    -PowerMac G5 2.0 dual..
    -MacPro 2x2.66 Ghz Dual Core Intel Xeon..
    -AppleTv2+JB...
  • 7 Komentara sorted by
  • A daaaaaj... :) nije da mi nesto dramaticno danas treba, ali vraca me u dane srednje skole kad je to crno/zeleno cudo bilo zacementirano na desktopu! tad je mac bio SF za mene! :) misli, da sam ga cak i prezirao i govorio kako to imaju sminkeri! eto, 10 godina nakon ja postao "sminker" ali mi se winamp zato vratio! :)

Post edited by kinsif at 2011-11-18 16:24:02
  • ja bi se vise obradovao da je izasao Foobar2000,njega sam obozavao....sad vise gotivim Songbird od tunesa.....:)

-iPhone2g
    -PowerBookG4 1.67...
    -PowerMac G5 2.0 dual..
    -AppleTv2+JB...
  • moram da pomenem...da se ultra brzo dize...:)

-iPhone2g
    -PowerBookG4 1.67...
    -PowerMac G5 2.0 dual..
    -AppleTv2+JB...
  • i ja sam u ozbiljnoj dilemi oko koristenja, totalno baca nostalgije :D :D

Jedan potpis.
  • meni je vise fora sto ne lici na «onaj«

-iPhone2g
    -PowerBookG4 1.67...
    -PowerMac G5 2.0 dual..
    -AppleTv2+JB...
  • radije songbird jer je ok radio na ubuntu-u, winamp mi nekako vise ie uz pc-e

• Meni je najbolja alternativa za mjuzu na osx-u aplikacija Vox. Često želim pustiti neku mjuzu radi preslušavanja dok nešto radim, a da pri tome ne radim zbrku oko iTunes Library-ja, pogotovo ako su id tagovi loši ili ih nema. Tko god je ubacivao nove pjesme s nesređenim tagovima zna o čemu pričam. Uglavnom, preslušaš pa ako ti se svidi bacaš u iTunes Library (Vox dakako može i te stvari svirati), a ako ne brišeš folder i fajront. Inače, aplikacija je par mb pa se brzo pokreće i ne troši puno resursa.