Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• axxo
  • n1n0
  • gleutar
  • tomislavc
  • nonich
  • m3d033
  • pecallo
  • chofizg
  • smugl3r
  • sina
  • aravnic
  • markoni
  • FRAGMENTmultimedija
  • leri
  • grgamajstor
  • zac189
  • Vedo
  • merfi
  • Xerox
  • Rissien

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
kupnja iPhonea 4S
  • ej ljudi, ovako, bio sam u tmobileu, ali budući da sam baš došao kad je radila jedna cura koja nema blage veze o ičemu, moram pitat vas tu da li znate odgovor na moje pitanje :) ovako, 3 člana moje obitelji su u flex obitelji 350..ako prošire tu obitelj za još jednog člana (mene), hoću li dobit popust na novi iphone? i je li problem to što je prije malo više od godinu dana sestra uzela iphone 4 za jednu kunu? moram li čekat da prođe dvije godine (jer je ugovor na dvije godine) ili ću dobiti automatski popusta na 4s? hvala

• 3 Komentara sorted by
  • Svaki tim ima svog nositelja i članove tima. Sestra ti je vjerojatno produžila ugovor na nositelja te ga tako kupila za 1 kn. Tako da ces morati čekati da ugovor istekne. Ti ces naravno moci kupiti iPhone 4S na svoj ugovor kao član tima, ali time je cijena puno skuplja.

Znam da je bila neka mogučnost da produžiš ugovor 6 mjeseci prije isteka, pa provjeri jel to i dalje vrijedi. Dakle, ako je to tako, moci ces ga kupiti nakon placenog 18tog računa.

MacBook Pro 13,3''
    iPad 2 32GB WIFI White
    iPhone 4S 16GB Black
  • e hvala, ne znam zašto t mobile zapošljava sve i svakoga..dođem tamo, pitam normalno pitanje, ona nema pojma o čemu govorim -.- al eto, hvala ti..ići ću opet u t mobile kad bude ipak netko malo upućeniji radio..i ček, onda ću ga ja moći kupit puno jeftinije odmah (ako je i dalje ta ponuda) ili ću dobit samo neki mali banalan popust?

Post edited by josipcrncan at 2011-11-21 10:19:01
  • Nemaš potrebe ici u T-Centar kad sve informacije možeš dobiti pozivom na broj telefona 0800 9000.. A opet s druge strane sad znaš da nemožeš kupiti mobitel na nositelja jer je ugovor zauzet a na njihovoj stranici ti pišu cijene za nositelja i cijene za člana tima.

U svakom slučaju, nazovi onaj broj što sam ti ostavio gore i pitaj kad ističu ugovori i kad se može produžiti ugovor na nositelja.

Post edited by juka28 at 2011-11-21 10:29:18
    MacBook Pro 13,3''
    iPad 2 32GB WIFI White
    iPhone 4S 16GB Black