Nedavno sam nabavio kabel (non-stock sa ebaya) da mogu spojiti iPhone 4 na kućni LCD TV. Zbog toga sam kupio program DisplayOut koji u kombinaciji sa programom Resupported 4 daje sliku na LCD-u. Sve je šljakalo u početku besprijekorno, ali nakon 10 dana je istekao trial Resupported-a pa sam i njega onda kupio da nemam problema sa tim. Nakon kupnje i instalacije Resupported-a stvar više ne funkcionira. Dobijam obavijesti da je "external display connected/Disconnected i tako 3-4 puta i nema slike na LCD-u. Probao sam napraviti restore iPhonea (v4.3.3) i onda na čisto instalirati samo te dvije aplikacije sa cydie ali uzalud, problem je ostao. Kontaktirao sam autore programa od kojih mi se javio samo ovaj što je napravio Resupported i to onako malo arogantno rekavši mi da inače u programu postoji funkcija provjere registracije kad se program kupi (kao da sam ja malouman pa nisam vidio - piše mi u statusu da je "registered") i da ja to nisam vidio vjerojatno pa zato program niti ne radi. Uglavnom autor DisplayOut-a se nije udostojio uopće odgovoriti na moju primjedbu da program ne radi i da želim novac natrag jer aplikacija ne radi i deinstalirao sam je. To sam isto napisao i za Resuported i sad čekam na odgovor ako ga uopće i bude. Ne radi se o puno novaca, ukupno 7$, ali neću dozvoliti da me netko vuče za nos kao kakvog balavca iz osnovnjaka. Što mi sad preostaje ako mi ovi ne budu vratili pare? Obzirom da posluju preko Cydie isplati li se kontaktirati Saurika?
Displayout radi, sa originalnim kablom, to ti mogu potvrditi.