Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• hrle
  • icce
  • Gabi95
  • elvisinjo
  • soic
  • mačak
  • bope
  • kvaju
  • cromen
  • Iwaa
  • Wiseguy
  • barusha
  • MirsoKa
  • Bernard
  • dale_cooper007
  • aktion
  • Luka
  • ivicac1
  • GoldenBrown
  • Ivan Soad

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
iPhone 3G. 4.2.1 poslije JB se ne pali.
  • Pozdrav!

Radio sam na iPhonu 3G. 4.2.1 JB sa redsn0wom... i sve je okej... stavim ga u DFU, on napravi svoje... na iPhonu mi se vidi da sve lijepo on napravi... i onda kada mi se ponovno pokrene, stoji samo jabukica.

probao sam vec 2-3 puta, mjenjao usb portove...

Na MAC OSC-u sam...

kako da riješim problem?

HVALA

• 13 Komentara sorted by
  • Redsn0w ti radi tethered jailbreak. Kad je zavrsio JB proces moras ici preko redsn0w-a na Extra -> Just Boot (nisam siguran ali mislim i da ces morati i odspojiti i spojiti USB). Ako hoces untethered jailbreak za tu verziju koristi GreenPois0n. Imas ovdje tutorial: http://www.iclarified.com/jailbreak/iphone3gs/mac.php?firmware=4.2.1

MacBook Pro 8.1
    iPhone 3Gs
    iPhone 4s
  • eh da... vidiš... to mi je promeknulo u citanju tutoriala. :D

Sada sam ga Booto sa redsn0wom... i pokrenuo mi se ponovo ali stoji samo zagriznuti ananas i ništa drugo ne želi...?

Ajde da probamo nekako to riješiti, a ako ne... idem sa greenom. ;)

• Pa to bi trebalo biti to, nakon ananasa bi se triba upaliti, cekaj par min. Ako ne ide, najbolje ti je restore i GreenPois0n. Zasto se muciti s ovim kad mozes imati untethered. Samo se nadam da si spremio SHSH.

MacBook Pro 8.1
    iPhone 3Gs
    iPhone 4s
  • Nisam! :D U tome i je problem... unlock mi ne treba. samo JB.

cekao sam jedno 5 min i ništa... nejde nikako...

a sada sam probao sa GreenPois0nom i un mi ga NIKAKO ne želi baciti u dfu, probao sam par puta...

• najbolje bi ti bilo povratak na 3.1.3 pa onda jailbreak, 4.2.1 ti je užasno spor na 3g-u, znam da neke aplikacije nećeš moći koristiti ali vjeruj mi nema smisla biti na 4.2.1 ako misliš imati jailbreak, btw za povratak na 3.1.3 ne moraš imati sačuvan SHSH, samo nakon što dobiješ 1015 grešku na iTunesima koristi tinyumbrellu za izlazak iz recovery moda.

• a što ako nemam spremljen SHSH? Što onda?

• ako nemaš shsh za 4.0, 4.1, 4.0.2 i 4.1 onda ćeš ostati na 4.2.1 ili otići nazada na 3.1.3, zapravo ti SHSH nije ni bitan na 3g-u

• Radje budi na 4.2.1, nije tolko sporiji od 3.1.3... I tethered JB za iphone 3g vise ne postoji, uvijek je untethered, tak da nije u tome problem, ocito se nesto poremetilo tijekom procesa... Skini ispw od 4.2.1 (ili 3.1.3) , zatim 4.2.1 Jailbreakaj sa redsn0w_win_0.9.6rc16 (3.1.3 sa redsnowom 0.9.4 )...

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • evo... sada sam ga vratio na 3.1.3...

i što sada...? znam da 4.2.1 bude mi spor... ali sestra ga oce gore radi... ne znam cega. mora biti "najnoviji" :D

• Ako imaš volje ovo je najbolje riješenje, ja sam to napravio prije 5 dana. Prodao curin iPhone 3g 16 gb, sa oštećenom zadnjom maskom za 1000 kn, isti dan kupio joj iPhone 3GS 16 gb, savršeno očuvan za 1300 kn. Treba ti strpljenja i malo vremena za oglasnik

• Ako sad opet hoces na 4.2.1, ukljuci iPhone u komp i preko iTunes-a stisni Update ili Shift+restore pa izaberi restore file.

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • rene3 said: a sada sam probao sa GreenPois0nom i un mi ga NIKAKO ne želi baciti u dfu, probao sam par puta...

Sorry, moja greska, GreenPois0n je za untethered na 3Gs-u (tek sad sam skuzio da je rijec o 3G-u), 3G je uvik untethered ko sto je Edge reka. JB radis sa redsn0w-om, samo nemoj ukljucivati multitasking i homescreen wallpaper jer ga to uspori.

MacBook Pro 8.1
    iPhone 3Gs
    iPhone 4s
  • Ako hoćeš ostati na 3.1.3 možeš ga JB-ati sam Spiritom: http://spiritjb.com/