Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• triska
  • icce
  • iOprema
  • frosty89
  • iKenzo
  • Boom22
  • CooL
  • Clark Kent
  • rise
  • calamityemily
  • lejla
  • JagicNikola
  • poka
  • GoldenBrown
  • User
  • McLaren
  • aktion
  • srtwt
  • jigMsaw
  • Tomek585

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Zachary Quinto [Digital painting]
  • slika

To je moje zadnje... Sad je u stanju mirovanja jer ne znam kaj bi još dodala oduzela

Post edited by Cozmika at 2011-11-27 09:30:11
     Mac Mini with Lion,  iPhone 4
  • 9 Komentara sorted by
  • Prebolesno izgleda :D

Post edited by Edge at 2011-11-26 11:36:05
    www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • Update

slika

Iiiiii http://fav.me/d4hcwbp

Post edited by Cozmika at 2011-11-26 12:50:57
  • Wow... u kojoj app to radiš? Strasno nesto...

• Photoshop CS5, ali isti učinak može biti i u ranijim verzijama. Evo tu se vidi kak sam došla do finalnog crteža. http://fav.me/d4hd0qn

• Uff... ja bih bio sretan da imam talenta za onu prvu slikicu, koja tebi služi samo kao baza. :)

• Prva slikica je isto skoro gotova samo je bez brade :)

• Ovo mi se stalno događa sa hrvatskom đubradi. Napravim ovog kenjca: Jelly koji je maskota jedne neregistrirane samoprozvane "firme" i nakon sati i sati mrdanja po točnim specifikacijama pizde mi kažu a nama to ipak ne paše i adio...

• Zato uzmeš neki avans na početku. Ako njima to ne paše, neka kažu što ne valja pa probaš popraviti. Slušao sam malo jednog dizajnerao psihologiji u poslovanju. Ima puno stvari koje moraš znati osim crtanja/dizajnranja.

• Normalno, ili se potpiše ugovor i opali žig kod javnog bilježnika... Al reko neću ići tako kad su mi to bili prijatelji... BILI prijatelji. Danas su svi lešari, samo gledaju dobit.