Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• montypirate
  • Ilija
  • mačak
  • glazZ
  • Febo
  • rise
  • antevekic
  • frosty89
  • lakick
  • glatki03
  • Tomek585
  • and1v
  • texas
  • borinem
  • nixaster
  • vojnikpero
  • Tomislav7
  • tonci
  • blue_devil
  • Tunte

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
Prebacivanje SMS-ova na novi iPhone
  • Dakle radi se o tome da imam jailbreakan iPhone 3GS i kupiti ću 4S. Volio bih prenijeti SMS poruke na novi 4S ali to neznam kako bi to funkcioniralo pošto je 3GS na iOS 4.0.1. a 4S će imati iOS 5.X i kako da ja sada prenesem te poruke?

Nemogu ni napraviti restore from backup jer 3GS ima jailbreak i stariju verziju iOS-a. Jel ima neki način da sačuvam te SMS-ove?

• 6 Komentara sorted by
  • To sto 3gs ima stariju verziju ios- a i jb nema veze.Samo napravi restore from backup i vidjet ces da ces imati sve sms poruke kao na 3gs-u, a sve vezano uz jb nece ti se prebaciti.

Post edited by big_mac at 2011-11-28 02:32:31
  • Zasto ne bi mogao napraviti restore from backup?

• Hvala ;) A neznam, mislio sam da to nije dobro raditi a ja nebih ni radio 'restore from backup' da nezelim imati sms-ove pošto sve ostalo mogu normalno prebaciti.

• A jel taj restore from back up bekapira i ostale gluposti s telefona? Npr. meni sekcija "other" u memoriji zauzima nekoliko gigabajta... vjerojatno hrpa smeća...

• Da li zna netko da li. se mogu, pomocu nekog alata, prebaciti samo sms-ovi? (ali bez restora)

iMac . iPhone . iPad
  • Što uopće spada u 'Other'? To mi je gigabajt memorije.