Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

In this Discussion

Tagged

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Google Chromea.

Top Posters

Članovi (6492)

• vekijeaa
  • Popaj76
  • Mariobilll
  • fulek
  • bsevo
  • Beli
  • martinaborosic
  • markoni
  • this charming man
  • cyb
  • wired
  • nikolamujdzic
  • m3d033
  • pecallo
  • texas
  • hrle
  • Anita Pero
  • nix1001
  • Dr Beast
  • barusha

Tko je online (1)

Uključeno je povezivanje korisničkih računa na glavnom sajtu i forumu. Ukoliko vidite ovu poruku i ne možete se logirati na forum potrebno je za pristup koristiti podatke s kojima ste se registrirali na glavni site. Ukoliko se još niste registrirali na glavnom sajtu potrebno se ponovo registrirati, a sustav će vas pri prvom logiranju prijaviti na vaš forumski account. Probleme i dojmove možete napisati ovdje ili poslati mail na mac.korisnik@mackorisnik.com
iPhoto libery POMOC PLZ!
  • pozdrav!

Danas sam htio napraviti backup iPhoto liberya sa MB-a na usb hard... i kako mi se vec na usb hardu nalazila stari backup... Tako sam slucajno nekako taj stari stavio na komp i upgradao iPhoto i ostao sam bez jedno 1300 slika vezanih uz posao... fax... uglavnom, JAKO VAŽNIH SLIKA!!

na 10.6.8 sam... a iPhoto je 9.2.1...

IMA LI KAKVE POMOCI I SPASA, MOLIM VAS POMOZITE!

Post edited by rene3 at 2011-11-28 08:00:49
  • 3 Komentara sorted by
  • Možeš li malo detaljnije objasniti postupak kako si radio taj backup? Što više informacija daš, lakše ćemo ti pomoći.

• uglavnom... spojio sam usb hard na svoj MBP...i na MBP-u sam gore pod "traži" napisao iPhoto library i on mi je otvorio umjesto ovu na MB-u onu sa harda... i tako sam ja 2 puta stisnuo na nju... i odmah mi se otvorio iPhoto i pisalo "upgrading library" (ili nešto u tom kontekstu) i onda tekar nakon što se završilo... sam skužio što sam napravio.

jer kada sam pod traži napisao... ocekivao sam da ce mi otvoriti library sa MB-a a ne sa usb harda... i onda da mi ju je otvorio... sam ju mislio jednostavno kopirati na hard.

nadam se da sam bio dovoljno jasan... pitaj slobodno ako sam nešto zaboravio...

hvala

• odi u finder, pictures, tamo ti treba biti iPhoto library.. Vjerujem da su tamo i te stare slike, jesi pokušao vec pokrenuti taj iPhoto library sto ti je Macu?

MacBook Pro 13,3''
    iPad 2 32GB WIFI White
    iPhone 4S 16GB Black