Pokreni novu diskusiju

Pozdrav korisniče,

Za pun pristup forumu odaberi jedno od ova dva dugmeta:

Login with Facebook Sign In with Google Sign In with OpenID Sign In with Twitter

Top Posters

MacKorisnici (6831)

• Phantom_Lord
  • ileo
  • 031robert
  • tome0330
  • vanja
  • bionda
  • lakick
  • CooL
  • Shinobi
  • t_i_n_a
  • crashkdm
  • AdoSel
  • iKenzo
  • brankica27
  • darija
  • torik

Tko je online (5)

Ljudi pomozite!!!
  • Novi sam korisnik iph4 nakon sto sam presao sa androida i sada me zanima dali ima kakva alternativa za skidanje muzike,a da se nekoristibosobno racunalo tj.preko Itunesa??molio bih vas da mi objasnite u detalje jer nisam bas pmetan posto ga koristim tek nepuna dva dana i k tome je i jailbreakan ako to pomaze pri vasoj pomoci u objasnjavanju.cak sam radibtoga sa muzikom htio ponovno na htc ali prvo zelim cuti od pravih mahera sta se tice tih predivnih stvari.trenutno neposjedujem racunalo i to mi otezava cijelu stvar!hvala vam unaprijed!!!

Post edited by Dottore at 2011-11-29 14:09:22
  • 6 Komentara sorted by
  • dtunes??????? iz koje si ti vremenske zone? :D

Trenutno više ne isprobavam android :)
  • Skini dTunes preko Cydie. Pise ti sve u opisu aplikacije, sretno s tranzicijom.

• dTunes je vjerovatno naziv programa iz Cydie koji omogucava skidanje mp3-ca direkt na ajfon ...

Btw. ljudi najcesce koriste iFile (omogucava gledanje cijelog direktorija iPhone-a kao na racunalu) za skidanje pjesmi direkt na iphone, naravno pjesme prebacis u iPod (Music) na iPhone-u, osim toga iFile ima jos puno mogucnosti. Sad sam procito da jos uz iFile moras skinut Safari download manager. http://www.youtube.com/watch?v=owJnD6gq-uo

Pogledaj si tutorijal!

www.isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti iz Apple svijeta
  • ma znam što je dtunes, radi se o fenomenalnom programu koji bi mi bio u top 3 cydia aplikacije da uopće postoji. Ne razvija se od 2009. godine tj. od iOS 3 tako da je za 99% korisnika neupotrebljiv..

Post edited by rak21 at 2011-11-29 14:41:57
  • Jel mi netko zeli pomoci i zaraditi tako da mi skine par albuma na iph4 uz kavu u gradu na svom laptopu?

• neće ići, itunesi će pobrisati sve s tvog moba kad spojiš ip..

Ali ako nađeš dobrovoljca, probajte s CopyTransManager.om