http://www.tportal.hr/scitech/tehno/162345/Stigao-iOS-5-1-beta.html Zanima me kada ovo možemo očekivati mi smrtnici? Bitno mi je jer će možda to rješiti moje probleme sa wi-fi em a ako je brzo onda ću pričekati. ( http://www.mackorisnik.com/forumi/#/discussion/comment/141017 ) Hvala
i ja sam čitala samo tvoj odgovor, sad tek vidim da je pejo stvarno napisao da treba unlock. i sad ispada, nakon tvog ispravka, da ja lupam gluposti. grrrrrrr
pa dobro kaj rade sad s tim softverom koda se jucer narodili sramota
Najbolje mi je kad dodje kao finalna verzija a sva puna bugova
BUGI da developer sam pa imam pristup. DAMIRST nema opcije ni na 5.1 za on/of 3g
Phantom_Lord said: gevey sim jedino za unlock.
Mislim da ne radi gewey SIM sa basebandom od ios 5. Jedino da se sacuva baseband od iOS-a 4.
ja sam stavio betu 5.1 na 4S uzas zivi sva je nedovrsena. ali je baterija znatno bolja. e sad sta ce finalna donjeti neznam.
mačak said: ja sam stavio betu 5.1 na 4S uzas zivi sva je nedovrsena. ali je baterija znatno bolja. e sad sta ce finalna donjeti neznam.
isto i na iphone-u 4
Hm, kako si to uspio staviti? ti si developer?
Mačak, jel u 5.1 ima opcija 3G on/of ?
Damirst said: Mačak, jel u 5.1 ima opcija 3G on/of ?
evo bas search.am forum da postavim isto pitanje :)
Iskreno se nadam da će ubacit tu opciju! :-)
Bio bi fer od applea da odgovori vise ima li namjeru staviti tu opciju ili nemaju tu mogucnost zbog hardverskog ogranicenja.. Nazalost, sve mi se vise cini da je to u pitanju jer opcija iskljucivanja 3g-a ne postoji na verizon.ovim iphone 4 a kako su u 4s skupusarili obje verzije u jednu; bit ce da smo gratis dobili debilno rjesenje s verizon modelima..
Ako je tako, 4s je za mene potpuni promasaj..
Ne vjerujem da je bas zbog takve gluposti, vise mi ima smisla da je zbog Siri, ali opet, zasto ne omoguciti gasenje 3G kad je Siri ugasena? Vidjet cemo, al meni je to isto dealbreaker za sad jer su mi oba operatera u banani s 3G signalom doma.
Imam iPhone 4 i 5.0.1, iskljucio sam lokacijske usluge samo da istestiram bateriju. Rezultati su puno bolji nego prije, dobio sam 9h i 15 min Usage-a, te 2 dana Stand By-a. Signal je ko i inace na Edge-u (ne isplati se imat upaljen 3G ak ne zivis u centru), upaljene notifikacije za Viber i WhatsApp. Nisam sluso iPod, uglavnom razgovori (oko 3h ), Doodle jump i Fruit ninja (3h), dopisivanje na WhatsAppu i Viberu i par fotkica.
Ljudi kad ce vise taj 5.1 izaci?? Jel ima kakvih vijesti?
više se ne može kiosk trpat u folder :/ prokleti kiosk!
Kad ce vise??? Ne mogu docekati 3G off. 4s baterija ce me izlluditi.
zadnja beta je odlična, nema puno bugova, par sitnica sam naša, ali ništa strašno, a i baterija se znatno popravila
Moja 4-ka ostaje na 5.0.1 jer ga za koji mjesec moram otključati, a i četvorka ide curi, ja čekam 5-icu.
Iako ne znam što donosi 5.1 (za 4-ku, ne 4s, jer koliko sam čuo 5.1 su usmjerili popravljaljnu propusta na 4s), mislim da mi neće ništa puno pomoći, pa ostajem na 5.0.1
Pejo said: Moja 4-ka ostaje na 5.0.1 jer ga za koji mjesec moram otključati, a i četvorka ide curi, ja čekam 5-icu.
Mozes cekat i godinu dana, kad nece biti softwerskog unlock-a za ip4.
@edge - jailbreak za iP4 je izašao odavno (tethered), a nedavno i untethered.
dubazg said: @edge - jailbreak za iP4 je izašao odavno (tethered), a nedavno i untethered.
Sve to stoji, ali nije ista stvar otkljucati ili Jailbreaka-ti. :D
Sad sam tek vidio da sam pogrijesio :p, ispravljeno je.
mislite da više neće biti unlocka? :(
bit će sigurno, pitanje je oće to bit sutra ili za 10godina XD
MA meni treba do 5-ice, s tim da ostajem na 5.0.1. Znaći do 9-og/10-og mjeseca ove godine. Ako ne izađe do tada, e onda ne znam kada će izaći... :D :D :D
Joj da, pa meni ove godine ističe ugovor, pa ja ću ga u 10-om mjesecu moći legalno otključati kod T-Mobilea... ZAKON!
e sorry nisam bio na forumu dugo. sad eve u beti 3 opet ima 3G on/off sad je poet po starom
gevey sim jedino za unlock. :)
I da li primjećujete što ima novoga u iOS 5.1 (osim 3g off na 4s) ??
paaa, kad otvoris safari ne otvore ti se odmah oznake, vec ostane prazan prozor
mate said: paaa, kad otvoris safari ne otvore ti se odmah oznake, vec ostane prazan prozor
Najbolji feature ikad.
Ja na iOS 5.0.1 primjećujem probleme sa safarijem; zna se desiti da pogrešno zoomira stranicu pa se izoštri tek u tab view-u.. Nečitljivo..
Jesu rijesili bugove u 5.1? Bug za zvukom kod odlaznih poziva na 4s? Bug za cachiranjem u safariju?
@ficho slažem se!
pozz ekipa, jeli netko uspio napraviti upgrade sa 4.3.5. na 5.0 ili vise,a da je uspio otkljucati sa geveyom? kako vidim po internetu to je moguce sad me zanima da li je nekom od vas to uspjelo?