Ovako, budući da se radi o starom 3GS-u zaključanom na T-Mobile, a ja ga koristim s VIP-om, jailbrake i unlock je OBAVEZAN.
Koristim iOS 3.0.1 i firmware 04.26.08
Na koju foru ga ja sad mogu koristiti s 5.0.1.?
http://jailbreak-me.info/jailbreak-and-unlock-wizard.html - ovdje piše da je 5.0.1. u kombinaciji s 06.15.00. unlockable... jel se kod updejta iOS-a updejta i BB ili ne? Ako da, kako mogu znati na koju verziju će mi iTunesi updejtati BB? Jer piše da je u kombinaciji s 5.0.1. samo navedeni 06.15.00. unlockable, dok 05.16.05 nije.
Svaka pomoć je dobrodošla!
Hvala!
Ako imas SHSH-e radje napravi update na 4.x, al pritom obavezno pazi da sacuvas Baseband koji trenutno imas, 6.15.00 je baseband od iPad-a i ne preporuca se, mob gubi funkciju GPS-a i cesti su problemi sa Wifi-em.
Fora je u tome kaj bi htio i taj mobitel koristiti s iCloudom i ostalim servisima za sinkronizaciju kontakata, notesa i slično, a to na iOS 4.x ne radi, barem ne bez nekih čudnih šemacija...
Jel ima tko kakvu drugu ideju?
Jel radi neki stariji BB s novim iOS5?
evo ja sam obavio update 3gs na iOS 5.0.1 i sada mi iphone ne prihvaća sim karticu. nije do kartice pošto sam pokušao sve vrste kartica. Kažu mi da moram sačekati da izađe downgrade za 5.0.1. pa se vratiti na stari 4.2.1. Mob je kupljen u t-com, nije niti bio jailbreakan. Gledam naokolo po forumima i ne vidim da je netko imao sličan problem. pa zar je moguće da se samo meni pojavilo takav problem. ako tko ima ikakvu ideju ili savjet molio bi ga za pomoć.
Na kojoj si mrezi? Ako si na T-mobile ili BonBon mrezi, trebo bi ti prihvatit karticu.
na t-com. nije mi jasno, ne prihvaća niti jednu karticu. samo pise "no service" tako da ga nemogu niti aktivirati.
ako je kupljen u t-mobilu, mora raditi na njihove kartice. probaj drugu t-mobile karticu ili od bonbona. provjeri u drugom mobitelu da kartica ne traži PIN, izgleda da iOS 5.0.1 ima neki bug zbog kojeg ne prihvaća zaključane kartice. ako ništa ne upali, napravi restore mobitela i postavi ga kao novi.
Dobio tko u međuvremenu ideju kako da osoposobim 3GS koji je na 3.0.1 da bude kompaktibilan s VIP karticom (zaključan je na T-Mobile), a da ga se može upgrejdati na iOS 5x i korisiti iCloud...?
Pricekaj "pravi" jailbreak za 5.0.1
Imam jedno pitanje, kupio sam danas iphone 3gs 8 gb preko njuškala koji je kupljen u t-mobilu prije par dana i imam garanciju 1 god. Meni je mobitel trebo za korištenje s vip karticom,mislio sam ga jailbreakat pa sam vidio da imama baseband koji se nemre unlockat,iphone je zapakiran bio i ima ios 5 instaliran tvornički.I tako ja idem probat ubacit vip karticu i sve radi normalno a kupljen je u t mobilu,kak je to moguće??
mislim da taj neces moc....jos uvijek
dali mi moze neko pomoci??ima iphone 4 otkljucan i digo sam mu softwer na 5.0.1 i nece da mi prihvati sim card??kako ga mogu vratiti ili koju mogu karticu u njega staviti da proradi??:((svaka pomoc mi je dobro dosla...hvala unaprijed!
Je li tvornički otključan ili je bio softverski otključan?
Ako je softverski otključan, čim si napravio update izgubio si unlock.
Btw, nemaš potrebe pisat u četiri različite teme. Kad netko pročita, odgovorit će ti.
neznam dali je bio bas tvornicki ali znam da su mogle sve kartice uci u njega..:(znaci ako nije tvornicki bio otkljucan mogu ga zaboravit ili koliko moram cekati da ga ponovo mogu aktivirati?hvala
Koji ti je modem firmware? Pogledaj u postavke/općenito/opis